Gossip Girl

Känner mig så lycklig just nu, för vet ni vad? Jag har sovmorgon imorrn. Fy bubblan vad skönt det ska bli. Jag börjar på Hjorten kl 16. Jag tänker sova ända till Juttis väcker mig. Hon får vara min mamma imorrn, hehe. Har haft 4 nätter i rad nu som jag har sovit mindre än 5 timmar per natt, det är lite utmattande faktiskt.
Nu måste jag kika på lite Gossip Girl här i sängen nerkrupen under täcket innan jag släcker för natten. Sablar vad skönt det är att slippa pressen på att man måste somna snabbt för att få någorlunda tillräckligt sömn. Man kan kolla på TV med gott samvete. Och Gossip Girl är lite beroendeframkallande kan jag lova.

P&K


She Hates Me!

"Dagens Låt", blir nått från Puddle Of Mudd. Nu ska jag kika några minuter på Gossip Girl innan jag släcker lampan och hoppas att jag somnar på ett kick, så att man möjligtvis kanske är utvilad imorrn. Hoppas hoppas.

 



P&GN


Big Sis' B-Day

I fredags firade ju jag och brudarna syrrans födelsedag. Det var superkul, vi blev nog alla ganska glada i hatten. Först var vi på Arken och basta och bada i poolen. Eller jag skippade det, det var faktiskt superkallt. Sen förvandla vi oss till ½ ton (?) heta brudar och gick till Indigo för middag. Där blev vi större delen av kvällen tills vi gick en sväng till Arken igen, vilket man som vanligt kunde låtit bli om ni frågar mig. Jag och Jana slutade vid en spelautomat där vi faktiskt vann lite pengar, så nu har jag väskan full av småmynt. Men kvällen var iaf riktigt lyckad.

Här kommer lite pics.

2 osminkade brudar redo för sauna.

Vissa var modiga och vågade sig i det kalla plurret.



Andra hade det varmt och skönt i bastun.



The birthdaygirl.

   

The food was delicious.



Sötaste Jenny och jag.



Liz, Jen och Jana.



Black is back.



So is stripes.



Jag var inte den enda som lekte japan.



Salut!



Hot waiterguy.



Chicks night out.



Bonka bäver ville också festa.

       

Profilepics.



Tjofaderittan lambo.



Sötisar.



Posa då!





1 million dooolers.



Hej jo!



Schkål igen!



Skumpa hör till!



BFFs.



Sött och surt. =)

That's all folks.

P&K


Like Toy Soldiers!

Nu äntligen ska jag få krama kudden, men vi hinner med en låt först eller hur? Det blir en låt av världens bästa vita rappare. Och nej, jag menar inte Vanilla Ice, hahaha, ok den där var dålig. Jag är trött, ok!

 


P&GN


Powernap

Kom just hem från skolan och nu måste jag ta en snabb powernap innan jag måste dra iväg på jobb. Känner mig lite seg men soliga stränder i Thailand snurrar runt i skallen och bilder på när jag är pepparcookie-brun så det är totalt värt det.
Jag måste hinna lägga in bilderna från i fredags snart också, när vi firade syrrans födelsedag alltså. Men hinner jag inte idag så lovar jag att lägga in dem imorrn.

Powernap när jag följde med ut på jakt en gång. =)

P&K


Butterfly!

Kom just hem från jobbet, och ligger nu nerbäddad under täcket. Tyvärr är man ju så uppe i varv att man säkert inte kommer att somna på en timme eller så. Får kika lite på "Americas Got Talent" och se om det tråkar ut mig, haha.
Men jag lovade ju en "Dagens Låt" lite tidigare. Idag har jag valt "Butterfly" av Crazy Town. Jag var typ totalt förälskad i sångaren när den här låten kom ut, 2001. Tyckte han hade sjukt het kropp och en massa härliga tatueringar och piercingar. Jag var ju typ 19 och hade precis blivit frälst i allt sånt där och tyckte att hela världen borde tatuera sig.



P&K


Jobb

Nu sticker jag iväg på jobb, om jag orkar kanske jag slänger in "Dagens Låt" när jag kommer hem.



P&K


Week From Hell

Har en helvetesvecka framför mig, men jag ska påpeka på en gång att jag har valt det själv. Men jag måste ändå beklaga mig lite. Förutom vanlig skolvecka 08-15.30, så jobbar jag på Dinos mån, tis och tors 18-24, sen på fre och lör så har jag praktik på Hjorten 16-23. Inatt sov jag inte många timmar heller, sov liiite förlänge på söndag morgon, så det var supersvårt att somna igår kväll. Plus att Rasmus har dragit på sig flunsan så han låg och hosta och rossla. Tror jag till slut somna vid halv 3 eller nått. 
Jag kommer att vara mer död än levande på söndag. Men jag lovar att det är värt det, ska tänka på det när jag ligger på playan i Thailand och svettas med en paraplydrink i handen. =)
Men det som är mest jobbigt är att det blir jävligt tomt på träningsschemat denna vecka, men aja, ibland måste man ju prioritera och just nu prioriterar jag Thailand.

Bild från Kreta 2 år sen.

P&K


Hey Mama!



Har snöat in mig duktigt på Black Eyed Peas och Fergies låtar på sistone. Det är typ det enda jag sitter och lyssnar på på youtube, haha. Jag har nog alltid gillat dom, men senaste dagarna är det som att jag har blivit lite smått besatt av dom. Men dom är ju så jäkla coola och bra. Och finns det nåns kropp jag skulle vilja byta med så är det Fergie, jäklar vad het hon är, och snygg. Jag tror jag blir lite lesbisk. =)



P&K

P.S. Hej mamma! =)


Grattis Käraste Syster!

Idag fyller min fina syster år. Ska inte säga hur mycket, vet inte om hon vill att det blir offentliga handlingar, haha!
Så imorgon ska det firas. Vi blir hela tjejgänget som möts upp på Mariebad för lite bubblande och bastande, sen bär det av till Indigo för middag. Sen släpper vi loss i baren och på dansgolvet på arken!!



Min fina syster och jag på nyår!

P&K


Babylon!

Nu säger jag god natt med "Dagens Låt" som för mig är en riktig "Thailåt", dvs den påminner mig mycket om tiden då jag var där mycket. En typisk relaxa på stranden-låt. Tänk er att ni ligger på beachen med en iskall fruktshake i handen och nått härligt att läsa och ni kikar över solglasögen på nån som står och tränar med ett par "poi" lite längre bort och några barn som leker i vattnet, ett gäng killar som kastar frisbee på stranden, och så ljuder denna låt ut ur högtalarna från beachbaren.

Ååååh, vad jag längtar nu.



P&K


Rätt Eller Fel?

Måste berätta om en grej som hände när jag och Jana skulle gå på spanskan som började idag efter ett litet juluppehåll. Före vi skulle gå in så hitta vi en nyckel på marken på parkeringen, en bilnyckel. Vi ba: hmmm, vad ska vi göra med denna? Vi såg att nyckeln hörde ihop med en Ford så vi kolla efter en Ford som vi också hitta. Så vi tänkte va shyssta och lämna nyckeln inne i bilen, inte FÖR synlig men ändå så att ägaren skulle få syn på den. Bilen var olåst, så vi var ju tvungna att dubbelkolla att det verkligen var rätt nyckel till rätt bil. Så vi låste bilen och när vi skulle låsa upp den igen så gick det inte. Varken från förarsidan eller passagerarsidan. Vi ba: shit!! Var det därför bilen var olåst, för att den inte går att låsa upp? Men va fan är det för en bil som man inte kan låsa upp? Aja, vi var ju tvungna att gå till spanskan så vi lämna nyckeln på marken under bilen. 

Sen när vi skulle åka hem så såg vi hur ägaren försökte låsa upp bilen på passagerarsidan. Vi fick lite dåligt samvete när vi bara drog därifrån. Men vi ville ju bara väl från början, och om ägaren hade hållt lite bättre koll på sina grejjer så hade det här aldrig hänt. Fråga: Gjorde vi fel?? 

 

P&K


Nu Har Jag Bestämt Mig!

Japp, det blir en Thailandsresa i år. Har forskat lite i hur mycket det kostar, har frågat rektorn om jag får ta ledigt och jag har konstaterat att jag kommer att ha råd och jag får ledigt från skolan, så det är inget att snacka om. Tjohoooo, Thailand here I come. Shit va glad jag är, jag behöver verkligen det här känner jag.

Tanken att åka ner började gro i mitt huvud för några veckor sen när jag och Jennifer var och simmade och hon berättade att hon skulle åka ner och göra sin Divemaster-utbildning, då blev jag så avis och sugen på att åka ner, och denna vecka kollade jag upp allt som behövdes kollas upp och nu är det klart alltså.

Jen gör sin utbildning på Koh Tao så det är väl där jag kommer vara mestadels. Kul är att även mamma och Jaana åker ner och hem samtidigt som jag, så man får sällskap, toppen. Berättar mer när det närmar sig, vilket är runt den 9e februari.



Jag & Rasmus på Kreta för 2 år sedan.

P&K



 


Ray!

Den här låten rockade jag och Liz till igår på jobbet. Och det får bli mitt sätt att säga: Tack och God Natt!



P&GN


Soooffaaaan!

Är lite lagom seeeg sådär. Kom just hem från boxercisen, och slängde mig på soffan. Hade svårt att somna igår, jag var på jobb till tolv, sen kom man hem och duschade och kurade ihop sig under täcket. Men tatueringen kliade något förbannat så det var grymt svårt att somna för det var det enda man låg och tänkte på. Aja, kanske jag kan somna hyffsat tidigt idag istället.
Sen tyckte jag att Juttis såg ovanligt trött och tjock ut, så märkte jag att det låg en massa skinka i soffan. Busen har alltså rotat runt i komposten som jag glömt att ställa undan när jag for hemifrån.




Juttis är mätt och belåten.

P&K


Iväg På Jobb!

Tänkte bara berätta att jag ska iväg till Dinos och jobba lite ikväll, är inte jättetaggad, känner mig faktiskt lite trött trots att jag somna rätt så tidigt igår. Söndagar brukar jag alltid ha supersvårt att somna i och med att man förmodligen har tagit sovmorgon på morgonen och sen känner sig tvingad att somna tidigt för att det är just söndag. Så jag brukar aldrig somna före kl 01, men igår somna jag redan vid elva-tiden så man tycker ju att jag borde känna mig piggare men icke.



P&K


Meet Me Halfway!

Den här låten har jag haft på hjärnan hela dan, sååå bra.

"Meet me halfway, right at the boarderline
that's were I'm gonna wait
for you
I'll be looking out night and day
took my heart to the limit,
and this is where I'll stay
aaaha aaaha
I can't go any further then this
aaaha aaaha
I want you so bad it's my only wish"



P&K


Hard!

Coola bruden Rihanna har släppt ny musikvideo för några veckor sen. Redan! Det var ju inte så länge sen "Russian Roulette" kom ut. En till grym video iaf.


P&K

Nyårs-Pics!



Har ju totalt glömt bort att lägga in bilderna från våran nyårsfest.

Jag, Rasmus och hela Dinos-gänget samlades på Dinos (som för övrigt höll stängt så att alla kunde vara med och fira) för lite fördrinkar, sen gick vi på en tre-rättersmiddag till grannrestaurangen Indigo. Supergod mat var det och en hel del dricka. Sen gick vi tillbaka till Dinos och festade hela natten. Nyårsraketerna såg vi från terassen med en massa skumpa och nyårspussar. Här kommer iaf en hel del bilder.

Grabbarna fick för sig att nyår var Emo-kväll.



Fördrinkar på Dinos.

Jag och min fina bordskavaljer Emil.



Finaste syster och jag.



Mitt bord.



Rock on!! =P



Rasmus tyckte det var en kul idé att ta upp-och-ner-bilder på folk.




The man with the plan!



Varmrätten. Mmm, yammy!


Söta tjejjor, Jenny & Linda.



I'm bringing sexy BACK! Hehe =)



David Buchannon med brudar.



Todilooo!

 

Haha, Jennifer med matchande pandamössa.



En kuban till en iran.



Strike a pose.



Fina flickor, Katja & Liz.



Aaah!



Family!



Jag & Kimmi!

Vi blickar in mot vår framtid, 2010!

    

Coola killar!



Kimmi & Jenny



Heta brudar!



Schkåååål!!





Vad är ett nyår utan lite dans?


    

    



Det här kallar jag kärlek!

Puss & Gott Nytt 2010!

 


Man In The Mirror

I och med att jag har haft lite Michael Jackson nostalgidag idag så får det bli en underbar låt från The King Of Pop som dagens låt. En av mina favoriter med ett tänkvärt budskap om att ska man förändra världen så måste man börja med sig själv.

 

 

P&K


Mmm, Chunky Blue Cheese Dressing!

Kom precis hem från Boxercisen. Idag var det jag och Linda som bulta på varann. Skulle egentligen boxats med Anneli men hon blev tyvärr förkyld. Krya på dig, gumman!
Måste bara berätta vad jag åt till middag idag om nån är intresserad av det, haha. Åt kyckling-pastasallad med en underbar chunky blue cheese dressing. Dressingen är nog den godaste som finns och går endast att köpa i USA, så jag har nog inte smakat den på flera år, eller jo, kanske nån gång hemma hos mamsen. Fick den iaf av mamma i julklapp. Och idag invigde jag den. Känner jag mig själv rätt så kommer det nog bli mycket sallad framöver tills dressingen är totalt tom. Prisa vare amerikanerna och all underbar mat dom skapar för omvärlden.



Chunky blue cheese dressing. Bilden är från julafton.

P&K

P.S. Haha, tänk att jag skapa ett inlägg tillägnat dressing. Amen!

M.J RIP

Snubblade precis över Oprahs talkshow program på 3an (jag lovar, jag brukar inte titta på det annars =P )
Iaf, det var ett minnesprogram om Michael Jackson, och dom visade en massa klipp från intervjun hon gjorde med M.J 1993, första intervjun han gav på 14 år. Shit vad jag saknar honom. Om det nu är möjligt att sakna någon man aldrig har träffat, så gör jag det. Han var min första idol faktiskt. Kommer ihåg när jag fick "BAD" på kassettband när jag var typ 6 år, haha.

Oprah och Michael under intervjun 1993.



Denna bok fick jag av syrran i julklapp.

Har inte hunnit börja läsa den ännu, men nu fick jag sån Michael-abstinens att jag tror jag måste börja bläddra i den ikväll.

P&K


Through The Wire!



Jag måste erkänna att jag är lite av ett Kanye West fan. Tycker att han ofta lyckas få till riktigt grymma låtar. En av mina personliga favoriter är "Through The Wire". Den kom ut 2003 som hans debutsingel. År 2002 var han med om en allvarlig bilolycka som ledde till att han opererades och fick käken full av metall. 2 veckor efter olyckan spelade han in låten "Through The Wire", fortfarande med metall i käften. Helt otroligt om du frågar mig. När Kanye tillfrågades om hur olyckan hade förändrat hans musikkarriär så svarade han:

Nu är Kanye en av världens mest framgånsrika rappartister. Tänk hur en olycka kan förändra någons liv på det sätt som hans bilolycka förändrade hans liv. Lyssna och njut!

 

 



P&K


Känner mig mörbultad!

Igår var jag och fick en av mina tatueringar uppfixad av Björn på Dinos Tattoo Shop. Känns som ny nu, jag är supernöjd. Men allt har ju en baksida. Fick frossa på kvällen så jag låg och gömde mig under en pläd. Kände mig även helt mörbultad, vilket jag fortfarande gör, men det finns ett ordspråk som stämmer in jäkligt bra på tatueringar och det är: "Vill man bli fin, så får man lida pin".

 

P&K


Run

Måste man inte bara älska denna låt av Snow Patrol. Det gör iaf jag. Bara lyssna och njuuuut!

 

 



P&K


Shake It!

Grymt skön låt. Nån annan än jag som känner för att DANSA?!!?!

 

 



P&K


RSS 2.0