Starstrukk!

Ska precis glida ner till Dinos på lite öl med tjejerna, men jag tänkte slänga in en "Dagens låt" först.



P&K

Jana fyller 20+!

Idag fyller en av mina käraste vänner Jana år. Ska inte avslöja hur mycket, vi har kommit upp i den där aktningsvärda åldern (vi är lika gamla) då man inte behöver avslöja sånt. Vem mår bättre av att veta hur gammal jag är lixom? Skulle jag vara lika gammal som jag ser ut så skulle jag vara typ 6 år yngre, och gärna det, helt ok. Skulle jag vara lika gammal som jag känner mig så skulle jag väl vara typ tolv, haha, nä jag skoja bara.
Vissa av mina klasskamrater tycker att det är värsta grejen att jag är 3 år äldre än min pojkvän, men skulle man inte känna oss så skulle man säkert tro att det var tvärt om. Men ålder är trots allt bara en siffra.
Aja slutsnackat.

Grattis Jana på din 20+års-dag!!! Love ya, ikväll går vi ut på några födelsedags-bärs.



Sötaste Jana på syrrans födelsedags-firande i januari. Hon e crazy!

P&K

Whatcha Say!

Idag lyssnar jag på soft musik från en soft kille. Jason Derulo påminner mig ganska mycket om Chris Brown som jag ju gillar grymt mycket. Tror han kan bli riktigt stor i framtiden.

 

P&K


Poison!

Idag var jag på ett stenhårt Combat-pass igen. Sprang 5 km som uppvärmning först. Ursäkta, men fan vad jag älskar att svettas, och när man känner hur musklerna värker. Sååå skönt! =)
Så dagens låt får bli en låt från Bodycombat 42. Med den säger jag God Natt!

 

P&K


Dagens boktips!

Då var "Svenska Hollywoodfruar" slut för den här veckan. Alltså finns det nått mer underhållande program eller, måste bara fråga.
Nu ska jag borsta tänderna lite sen hoppa under täcket och påbörja en ny bok, Stieg Larssons "Flickan som lekte med elden". Känns ju knäppt att säga att det är dagens boktips när jag inte ens har läst den. Men jag har läst första boken i Millenium-serien, "Män som hatar kvinnor" och den var ju helt sjukt bra. Streckläste den i Thailand och det gick ju förbanna inte att lägga ifrån sig den. Så det finns risk för att jag inte kan somna inatt för att jag bara kommer läsa och läsa och läsa. Aja, jag tar den risken.

 

P&K


Telephone!

Sjukaste, galnaste, coolaste, stördaste, knäppaste, skönaste, flummigaste och absolut helt jävla underbaraste videon just nu av två av dom sjukaste, galnaste, coolaste..... (ja ni fattar) brudarna i artistvärlden.... Får jag presentera:

Miss Lady Gaga och Miss Beyoncé



P&K

Alias!

Nä, nu får det vara färdigpluggat för idag. Kom riktigt igång med min uppsats om rom, ja alltså spritdrycken och inte Italiens huvudstad. Jag blev dock inte färdig men jag får väl fortsätta imorrn, så e de bara. Orkar inte göra allt på en gång.
Nu får det bli ett eller två avsnitt av Alias innan jag slocknar. Grymt bra serie om ni har missat den. Rekommenderas varmt.



P&K

Manboy!

Idag tänkte jag lägga upp låten som jag tycker vi skulle skickat till våra grannar i väst för att tävla i eurovision. Liiite roligare låt än "Cause this is my life my friend, and this is my time to stand". Ok, jaaa va fiiiint hon sjunger och guuud vilka fiina converse hon har på sig, men nä, jag höll på Eric ja. Jag vet att det är lite töntvarning att hålla på en så poppig och fånig låt, men när man kommer upp i min ålder så bryr man sig inte riktigt om vad som är coolt och töntigt. Dessutom är jag ju lite betuttad i honom. =)



P&K

Dagens To-Do!

Todilooo! (haha)

Dagens To-Do-lista

* Plugga
* Träna, Bodyjam, 1 h.
* Plugga, ca 1 h.
* Träna, Boxercise med Amelie, 1 h.
* ÄTA!
* Plugga lite mer.
* Hänga tvätt.
* Eventuellt blogga.
* Läsa Breaking Dawn.
* ZZZZZZZZZZZZZ!!!!!

Om ni undrar så börjar det bli lite deadlines nu för olika skolarbeten som måste börjas lämna in. Jag har ju bara 2 månader kvar i plugget, woohooo. Så det kommer nog bli en hel del plugg här framöver. Men träningen kommer på en god prio 2 i mitt liv. Har faktiskt fått lämna min ögonsten i Lemland (hos blivande svärföräldrarna), så att jag kan koncentrera mig på mitt några dagar. Och nej jag har inte glömt Rasmus, han är och kommer alltid att vara prio 7 för mig, =) moahaha.



P&K

The Black Pearl!

Kom just hem från combaten. Det är ju som sagt ny koreografi nu och jag har redan en favoritlåt. Både låten och rörelserna är bäst, den är så sjukt kul att utföra. Så jag tänkte bjuda på den idag.
!!VARNING!! Ett sjukt sug på att träna kan inträffa när ni hör låten, så hoppa i mjukisbyxorna. =)

 

P&K


Chokladmuffins!

Mamma har varit på besök, hon kom igår och for med eftermiddagsfärjan idag. Och vet ni vad vi gjorde? Jo, chokladmuffins, slurp. Tänkte faktiskt ge er receptet, för det var riktigt nice. Tog en muffins till kaffet och sen frös jag in resten för att undvika suget att ta flera.



Chokladmuffins, 12 st

100 g smör eller margarin
1 dl mjölk
2 ägg
1½ dl strösocker
2½ dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
2 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
24 sega chokladkolor, tex dumle.

1. Sätt ugnen på 225 grader. Ställ pappersformar på en bakplåt.
2. Smält matfettet och tillsätt mjölken. Låt allt bli varmt men låt det inte koka.
3. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda vetemjöl med bakpulver, kakao, vaniljsocker och tillsätt växelvis med mjölkblandningen i äggsmeten.
4. Fyll pappersformarna till 3/4 med smet. Tryck ner 2 kolor i varje form.
5. Grädda mitt i ugnen i 10-12 min.
6. Låt muffinsen svalna. ÄT & NJUT!

Nu ska jag till Dinos och jobba. Hörs!

P&K


New Release!

Idag var det dax för ny Bodycombat release, närmare bestämt Bodycombat 43. Den var sjukt kul och dom har skapat en ny rörelse som var inspirerad från Pirates Of The Caribbean. Man skulle typ sticka motståndaren med ett svärd och sen svinga den över huvet och och sticka igen, aja det låter kanske knäppt och jag är sämst på att förklara men jag lovar, det är sjuuukt KUL! Det är så härligt att träna och ha så grymt roligt under tiden, det är väl lixom det som är hela meningen med att träna. Ett tips till alla som inte gillar att träna: GÅ PÅ COMBAT! Glömde jag nämna att det är ROLIGT!!?!



Rachel och Dan Cohan. Paret bakom koreografin till Bodycombat, och mina förebilder. =)

P&K


Det är skillnad på vill ha och behöver!

Tjenixen!

Nu är ytterligare en dag i skolan avklarad och jag har varit ute på en långpromenad med jycken. Nu ligger jag och slappar lite i soffan och dricker kaffe innan jag ska åka på boxercise.
Jag har kommit fram till att jag behöver nya träningskläder, jag menar när man är och tränar så mycket som jag, 5-6 gånger i veckan så vill man ju ha fräscha kläder på sig och det leder till att jag måste tvätta super ofta och det är inte alltid jag hinner med i samma tempo som jag avverkar träningskläder. Tror ni det är störigt när man ska iväg på träning och inser att allt ligger och möglar i tvättkorgen, aaaah. Med andra ord behöver jag lite nya shyssta träningskläder.
Rasmus brukar säga: "Jag BEHÖVER typ en grävskopa." Så ni förstår ju att det är skillnad på vill ha och behöver. Jag menar ingen BEHÖVER ju en grävskopa.
Har hittat lite grejjer på H&M som jag jättegärna vill klicka hem, men men, har inte råd just nu. Var ju i Thailand för inte så länge sen, så nu är ekonomin i botten. Får vänta nån månad tills jag har hunnit jobba lite. H&M har faktiskt helt shyssta träningskläder till ett billigt pris, om man inte är märkesgay.

Buhuuu! Är det inte hemskt vilket I-landsproblem jag har. 

P&K 


Umbrella!

Nu e jag hemma från jobbet och ska just hoppa under täcket men jag måste ju slänga in ett blogginlägg först, haha, nu börjas det... =)

Det får bli en "Dagens Låt"-inlägg. I fredags spelade faktiskt ett hyffsat känt band på Dinos. Jag var själv där och jobba i baren och jäklar vilket tryck det var, vakterna fick sätta stopp i dörren. Det var riktigt kul att jobba faktiskt. Bandet har varit en gång tidigare till Dinos, det var 2007 när de slog igenom med en cover på Rihannas "Umbrella". Visst är det Lillasyster jag pratar om. Två av bandmedlemmarna var ju även med i LOK, ett band som var stora i slutet på 1990-talet om ni minns dom. De hade hitar som "Skrubbsår" och "Lok Står När Dom Andra Faller".



Puss & God Natt

Jag lever!

Tjohoo!

Om jag skulle ta och ta tag i mitt bloggande igen, haha gud, jag har ju inte bloggat sen 22 januari. Jag har nog haft riktig jäkla bloggtorka och ju längre tiden gick desto jobbigare kändes det att skriva in www.blogg.se i addressfältet och logga in. Ni vet det kändes nästan som ett tvång att blogga, att jag fick grymt dåligt samvete om jag inte kom på vad jag skulle skriva, och så ska det ju inte vara, det ska vara skoj. Och man behöver faktiskt inte blogga alla dagar om man inte hinner. Man har ju faktiskt ett liv också, haha.
Ikväll ska jag iaf dra iväg till Dinos och jobba lite. Rycker lite i pengatarman, ryck, ryck....

P&K

Förresten... P.S. Detta får ni inte berätta för Rasmus, de e en hemlis, men jag har iaf en liten crush på en kille. Han heter Eric Saade. Damn, vilken Manboy!!! Jag kan inte uttrycka det bättre än Dolph: Han är alla tjejers våta dröm. =)


RSS 2.0