Sov gott

Shit, det här är otroligt, jag ligger i sängen innan kl tolv. Tänk om man till och med är utvilad imorrn? Hemska tanke, det får ju inte ske, =)
Ska läsa några rader ur "Eclipse" innan jag släcker lampan.



Puss & god natt alla söta!

P.S. Har ni sett att det snöar i min blogg?


I'm off...

...to the gym!
Då var det dax för ett bodycombat-pass igen, så jäkla superkul, har inte varit på bodycombat på skitlänge, så jag är sjukt taggad. Rasmus åkte tillbaks till Västerås idag så jag får en ensam kväll på soffan sen.



P&K


Så jävla cool!

I detta inlägg tänkte jag hylla Idol-Toves klädstil, självklart har hon ju hjälp av stylister som Elin Kling. Hon är lätt den som är bäst stylad i Idol enligt mig. Skulle utan problem kunna köpa typ alla kläder som hon har på sig. Det som är lite kul är ju att mycke av kläderna är från H&M, Gina Tricot, Cheap Monday osv, dvs det är inte snordyrt. En stackars student som jag har oxå råd. Jag rådiggar den vita kavajen som hon hade på sig i fredags och även den vita klänningen (mitten, längst till vänster) eller rödrutiga skjortan eller äh va fan, allt hon har på sig är ju skitcoolt.



P&K


November Rain

Då var det sista dagen i november, och regnet har öst ner här hela morgonen. En typisk höstdag alltså, och egentligen borde man ligga hemma och mysa under täcket istället för att vara i skolan, haha. Tänkte iaf bjuda på en perfekt höstlåt, innan december månad och vintern tar över.

 



P&K


I'm Dreaming Of A White Christmas

Äntligen är det första advent, då kan man inte längre säga att det är för tidigt att lägga in julmusik. Så den första i raden av många jullåtar får bli "White Christmas", just för att det är min högsta önskan just nu, att vi får en vit jul.

 



P&K


Lilla Jul Party

Igår firades Lilla Jul här på Åland. Hade aldrig hört talas om det före jag flyttade hit. Jag tror det är ett påfund av finnarna för att dom ska få en till anledning att dricka sprit, haha.
Vi var iaf på Dinos hela kvällen (våga vägra arken), och vi hade skitkul. Rock-karaoke gänget från Anchor Bar i Stockholm var på besök. Så det var karaoke för hela slanten. Jag vågade mig upp på scen en gång faktiskt (men inte ensam). Vi ville sjunga The Sounds "Living In Amerika", men tyvärr hitta han inte den så vi fick snabbt byta låt och då blev det Elvis "In The Ghetto". Tror inte det lät så bra, men det är väl inte meningen att karaoke ska vara bra, då är det ju inge kul. Rasmus var uppe med ett grabbgäng och sjöng "Lemon Tree", haha, vilken jävla låt att välja alltså. Det var ganska mycke folk ute, och dom allra flesta var riktigt slan-fulla.

Sammanfattning: Skitkul kväll!!



P&K


Första advent!

Shit, det är ju första advent idag! Jäklar vad tiden går snabbt. Måste fan hem och pynta sen, så att man får lite julmysigt hemma. Jag älskar julen så jäkla mycket och vill verkligen ha högar med snö snart. Är i Lemland på söndagsmiddag nu. Rasmus ligger och sover på golvet, jag tror han är lite bakis, haha.




 

 P&K                                                  


Robinson

Robinson Karibien började ju förra veckan. Jag missade första programmet iom att jag var i Kroatien då. Men nu sitter jag och kikar på reprisen från lördagens program. Redan hör man hur dom snackar pakter, haha det är så jävla skönt. Fan vad jag älskar Robinson. Har ingen favorit ännu, jag måste se några till program först.

Robinson Karibien. Foto: Daniel Ohlsson/TV4

P&K


Utgång!

Japp, det blir utgång ikväll. Har just sminkat mig och målat naglarna. Ikväll åker även high-heelsen på. Hoppas på att bli snygg lixom, haha. Lycka till säger jag bara! hehe, skoja!

Vi har just ätit en underbar "Lilla Jul" middag, och druckit lite vin och öl. Toppen! Snart åker vi in till stan.



P&K


En natt på Dinos!

Det var faktiskt skitkul att stänga på Dinos igår. Jag skulle egentligen jobba i garderoben, men det var en kille som inte hade lust att jobba bar, så jag hoppa in där istället, kul jag fick ju jobba med syster-yster. Det var riktigt lugnt, men ovanligt kul för att va en så lugn kväll. Det brukar ju lixom bli skittrist och gå aslångsamt. Bandet som spelade, Hellfueld var asshyssta killar och dom var jättenöjda med spelningen trots att det var lugnt. Så det är ju alltid skoj när banden är nöjda. 
Ikväll är det "Lilla Jul" så då kanske det är lite mer folk på krogen. Men jag och Rasmus är lediga så vi är på middag i Lemland, hos Rasmus föräldrar. Kanske till och med vi slinker iväg till krogen sen, för en gångs skull =)



P&K
 


"Dagens låt"

Har börjat slarva med att lägga in dagens låt. Så nu måste jag lägga in nånting riktigt shysst. Det får bli en sjukt bra rocklåt tror jag =)
Avanged Sevenfold - Afterlife


Nu ska jag dra iväg och simma, hörs lite senare.

P&K

What the f*ck!!

Är på jobb nu... men det kunde nog gärna komma lite mer folk hit, så om du läser detta och är på Åland, KOM HIT, Dinos alltså!! Hehe.. Det ska spela ett asgrymt band snart.



Hellfueld

P&K


Croatia Day 5

Lördag, sista dagen!

Känns skönt, men samtidigt lite tråkigt, vi har ju haft så sabla kul här nere. Vi tar iaf en jäkla sovmorgon, eller jag gjorde det. Vi vakna båda två kl 10 men jag somna om och sov till kl 2, haha. Stackars Anni. Vi for in till Dubrovniks gamla stadsdel, då kan man iaf säga att man har sett något av Dubrovnik. Där åt vi lunch och strosa runt i affärer.
På kvällen var det så dags för galamiddag. Först en massa tal, blablabla.... Sen det viktiga: prisutdelningen. Och vilken kategori var först om inte Culinary Arts såklart, min kategori. Man kände faktiskt lite fjärilar i magen, måste jag erkänna. Dom började med tredje pristagarna. Och vet ni vad? DET VAR MITT LAG... Så sabla kul, hade verkligen inte förväntat mig det, kändes helt overkligt. Så skulle vi upp på scen och ta emot medaljerna och bli fotograferade, man kände sig som en kändis, haha.
Sen var det Annis kategori, Restaurant Service. Först treorna, sen tvåorna men ingen Anni ropades upp. Sista chansen nu, första pristagarna. Kom igen, kom igen, vi satt alla vid bordet och höll tummarna. Och vilka vann: JO, VISST VAR DET ANNIS LAG.
Så sjukt kul!!
Sen var det bara att fira så det stod härliga till. Många som ville ta bilder och gratulera, det var riktigt jävla kul. På riktigt så fick man nästan ont i käkarna för att man gick runt och log så mycket. Haha.
Här kommer lite bilder!



Dubrovnik smala gator



Mmmm, lunch



Mitt lag på skärmarna



Nora, Anni och jag



Nora och Anni får pris



The A-team



Skumpa såklart! Som ena läraren spruta ut, haha

Nej, nu hinner jag inte lägga in mer bilder, ska fara iväg på jobb till Dinos. Hörs imorrn.

P&K


Min tallriksmodell!

Har just ätit lunch efter simningen, simma 1,25 km idag. Jag ska ju försöka äta nyttigare, så idag blev det grillad kckling utan skinn, rostade rotsaker med rosmarin och timjan, och grönsallad, och creme bonjour med vitlök och örter. Det var supergott, vilket bevisar att nyttigt kan vara gott.



80 g protein (kyckling), men det borde vara 140 g
140 g varma grönsaker
140 g kalla grönsaker
50 g sås
Visst ser det mycke ut? men egentligen borde jag äta mer i och med att jag tränar.

Nu ska jag dra iväg på ett corepass, hörs lite senare.

P&K


"The Hurricane"

Jeez, va trött jag var igår. Rasmus kom hem från Västerås, så vi tänkte mysa i soffan och kika på en film. Men jag somna efter typ 1½ timme och då var det fortfrarande 1 timme kvar. Som en söt liten bebis låg jag och snarka i soffan. Jag får se färdigt den lite senare idag, för den var skitbra så jag måste veta hur den slutar.
Nu ska jag iväg och simma med Jennifer och Amelie.



P&K

Update: Nu har jag sett färdigt filmen, och har ni inte sett den så göör det, den var sjukt bra, jag satt och böla som en annan grinolle i slutet.


Croatia Day 4

Tävlingsdagen... Damdadamdam.... DAM!! (dramatisk musik, om ni inte fatta)

Som sagt hade jag min tävling på eftermiddagen, lixom Anni. Så vi tog lite sovmorgon, och bara slappa och ladda på rummet inför tävlingen.
Jag mötte upp mina lagkamrater Manuel och Matteo i god tid och vi gick och kika på de andra som tävlade och visning av olika maträtter och bakverk.

Själva tävlingen gick bra, vi hade ett gott samarbete och vi höll jäkligt rent i köket hela tiden. Vi fick ut alla maträtter i bra tid. Vi serverade:

Förrätt (Jag):

Kalkonballotine med
blandsallad och
ostdressing

Varmrätt (Matteo):

Stekt havsaborre inlindad i skivad potatis,
frästa grönsaker och
basilikasås

Dessert (Manuel):

Chokladsufflé,
hallonsorbé och
frukt i champagnesky

Allt kändes nog riktigt bra när vi var klara, och vi var först av alla att bli färdigstädade i köket. Men det var bara dom 3 bästa lagen som placerar sig, och det kändes väl inte riktigt som att vi skulle nå så högt av 24 lag. På lördag skulle vi få veta på galamiddagen.

Efter middagen var det bara raka vägen ut och fira, nu hade ju alla spänningar släppt och vi kunde koppla av på riktigt. Det hade gått riktigt bra för Anni oxå, så vi var glada och på ett strålande partyhumör. RÖÖÖJ!!



Mina fina lagkamrater, Matteo(Ita) och Manuel(Aut)



Tävlingsområde



Laget är samlat. Något nervösa kan jag säga



Prickar av råvarukorgen (Ni ser ju vem som bestämmer, haha)



2 lättade och avslappnade tjejer, med 2 blaskiga caipiroshka (haha, smaka INTE ok). Återgick till öl sen.

P&K


Gymet nästa!

Tjenixen!

Nu drar jag iväg till gymet. Ska boxas lite. Alltid lika kul att få dra av några välriktade punches. "Beach 2010", here I come....



P&K


"Beach 2010"

Nån mer än jag som har börjat tänka på "beach 2010"?

Var iaf till bokhandeln och införskaffa mig en tjusig träningskalender så att det blir nån ordning på det här. Har haft ett litet uppehåll nu när jag var i Kroatien och nån vecka innan jag åkte ner pga all stress inför resan och att jag var i skolan och träna (matlagning alltså) så mycket.
Men nu ska jag sablar bli fit inför nästa beachsäsong. Ska även försöka äta lite mer hälsosamt. Det blir den största utmaningen, för jag är en sucker för läsk, friterat, pizza och sån där skit.
Målet är att gå ner ca 5 kg. Rasmus säger hela tiden att man inte ska tänka på vikten utan se på måtten istället, dvs: cm runt höft, midja, lår osv. Men jag menar går jag ner 5 kg så borde ju måtten oxå bli mindre, eller hur? haha =) Ok, målet är att bli nöjd med sig själv.



P&K


Vilka j*vla muppar!!

Hehehe, när jag var liten så älskade jag mupparna. Vem gjorde inte det?

 

P&K


Godnatt Saga!

Nu ska jag krypa under täcket och läsa några rader innan jag somnar. Håller ju på med världens bästa Saga.
"The Twilight Saga"
Jag vet, visst e jag originel. Det är ju verkligen ingen annan som har läst den här serien. Är inne på tredje boken iaf, "Eclipse". Sååå bra.

P&GN


Croatia Day 3

Torsdag morgon och man vaknar upp i Kroatien (förra veckan alltså), solen skiner och man har en helt ledig dag framför sig. Kunde det bli bättre? Yep. Man kan ju alltid fara på vinprovning. Så, dags för utflykt alltså.
Buss, slumra lite. Ett stopp i Ston för lite ostron (Läs: vin). Där finns även världens näst längsta mur. Det visste ni inte va? Men å andra sidan hur kul är det att komma tvåa med 5,5 km när ettan är 8851,8 km (enligt nya mätningar), behöver väl inte ens nämna var den ligger. Just det: Berlin. Hahaha, det där var ju inte ens kul. Aja, iaf, efter det for vi vidare till Matusko Wines för att äta lite ost (Läs: dricka vin).
Jag orkar inte skriva mer så jag sätter in lite bilder istället och låter dem sköta snacket.



Mmmm, ostron...



...som att dricka salt snor!



Mmmm, viiin...



...som att dricka vin! (?)



Jag fick en kompis =)



På kvällen slank det ner en och annan med dessa trevliga finnar. Supergulliga!

P&K


Pläski pläsk!!

Sitter här i soffan med putande mage. Har just ätit en superstor potion med grillad kyckling, risoni och massor med sallad med fetaost. Till det ett stort glas mjölk. Var nämligen och simma 1½ km med Jennifer efter skolan. Sen lite bubbel i pruttpoolen (?). Det var najs, men man blev duktigt hungrig.
Nu blir det en promenad med Juttis, sen iväg på spanska. Undra vad man missa förra veckan när man var out of the country?
Hörs lite senare.

P&K


Inlägg nr: 100!!

Detta är mitt hundrade inlägg!
Detta måste firas, med lite ballonger kanske!?!!

 

P&K


Filmmys!

Kom just hem från Henke. Han jag och Anneli kika på film och Juttis låg på golvet och gnagde på ben. Men nu blir det sängen. Den här filmen såg vi iaf:



Den var supermysig.

P&GN


Croatia Day 2

Alright, vad hände i Kroatien på onsdagen?

Denna dag var det dax för öppningsceremoni. Vi marcherade in som ett annat gäng soldater tillsammans med de andra tävlande från samma land. Sen var det lite olika tal, blablabla.... Efter att ha lyssnat på talen så bjöds det på skumpa, haha, det behövdes.
Sen samlades alla tävlande med de övriga i den kategori som man skulle tävla i (för mig: Culinary Arts), för briefing och laglottning. Jag satt och önskade att mitt namn skulle läsas upp så tidigt som möjligt för att få tävla i början lixom (jag är en sån som vill få saker och ting överstökade, haha), men nä! Jag hamna i lag 22 av 24 så min tävling blev på fredag eftermiddag. Mina lagkamrater blev en österrikare, Manuel och en italienare, Matteo. Sen fick vi kika på tävlingsköken, skriva teoriprov och diskutera och planera vad för 3-rätters meny vi skulle ha. Blev lite orolig för Matteo var riktigt dålig på engelska. Men det gick.

Sen blev det några öl. =)

Har tyvärr inte så mycket bilder från ondagen, batteriet dog nämligen under öppningsceremonin. Men jag hittade ett klipp på youtube från tävlingen. Jag är faktiskt med i några sekunder, hehe.



Anni och jag med våra fina åländska flaggor



Några tävlande innan ceremonin



Anni och jag tillsmmans med de andra från Finland





P&K


Nedräkningen kan börja!



Nu är det bara en månad kvar till jul, ååh vad jag längtar. Jag vet, nedräkningen börjar väl den första december men va fan, jag kan inte hålla mig.

P&K

                                                   

Gäsp!

Nu sitter jag här och gäspar i soffan med en sovande vovve i famnen. Som jag har saknat min älskling, och jag tror nog hon har saknat mig me, för hon envisas med att ligga i mitt knä.
Nä, nu ska jag borsta tänderna och hoppa under täcket.



P&GN


Croatia: Day 1

Okidoki!

Egentligen finns det inte supermassor att berätta om tisdagen. Den gick mest till åt att resa. Det var jag som skulle tävla i Culinary Arts (kök) och Anni som skulle tävla i Restaurant Service, och våra lärare Gunilla och Monika. Vi flög iaf från Arlanda till Frankfurt, bytte plan och flög vidare till Split. Därifrån var det tanken att vi skulle åka en lokalbuss vidare till Dubrovnik, men min ena lärare flörtade in sig hos ett gäng portugiser som skulle va med i samma tävling så vi fick skjuts med dom i deras buss.

Väl framme så gjorde vi oss hemmastadda och gick iväg och käka middag på grannhotellet och sen blev det självklart lite bar.



Jag och Anni på flyget (med matchande tröjor, haha)



Utsikt från bussen (supervackert)



Första ölen (av många) i Kroatien



Middag på Hotel Lacroma

Jag berättar mer imorrn.

P&K




Julklapp?

Julklapp, hahaha. Jag älskar roliga T-Shirts, men skulle nog inte själv ta på mig en sån. Kanske i sängen.



P&K


Sweet Home Åland Islands!

Hur är det man säger: "Borta bra, men hemma bäst!". Det stämmer ganska bra just nu. Kom just hem innanför dörren och jösses va skönt att slänga sig på soffan (sa jag just: jösses, hm, hehe). Ok, iaf... man märker nog att man är internet beroende när det första man gör är att slänga igång datorn. Det här är ju typ första blogg inlägget på en vecka.

Har som sagt varit i Kroatien och deltagit i en kocktävling genom skolan: AEHT 2009
För att det inte ska bli så jäkla trist att läsa. Jag menar ska jag berätta om allt som har hänt så måste jag dela upp det. Annars blir det ett inlägg som är 3 meter långt typ. Så jag tänkte ta en dag i taget. Så idag berättar jag om första dan därnere och imorrn berättar jag om dag 2 osv. Och massor av bilder såklart =)

Hörs lite senare!



P&K


Natti natti!

Nu ska jag faktiskt hoppa i säng, ska ju lixom upp innan 6 imorrn bitti. Ska bara slå en pling till älsklingen, för det blir nog inte att prata så mycket i telefon när jag är i Kroatien, det kan bli dyrt.

Vet inte riktigt hur det blir med bloggandet där nere heller. Finns det internet på hotellet, så ska jag försöka blogga nån gång om dagen och kanske lägga upp nå bilder oxå. Det skulle vara kul, annars finns det risk för att det blir ett megalångt inlägg när jag kommer hem.


Hotel Argosy som vi ska bo på därnere

P&GN


Fenomenet Ullared!

Nu är jag framme hos mamma och tittar på ett litet program som heter Ullared. Men ursäkta, jag måste bara asgarva. Vad är det för jävla program, hahaha. Finns det verkligen människor som åker till Gekås i Ullared på semester i 2 jävla veckor och handlar för 50.000 kr, så att man slipper handla nån enda jäkla gång resten av året. "Ja, den här kosta ju bara 59 kr, hemma kostar den faktiskt över 100" (Läs med skånsk dialekt).



P&K


Jag suger...

...på att packa. Skulle gjort det igår kväll egentligen. Jag lyckades slänga ner några par trosor och strumpor, that's it. Jag är en sån där som alltid packar i sista sekunden. Nu börjar det faktiskt bli dax, båten går ju om 2 timmar. Men va faaan ska man ha på sig därnere. Är det varmt? Kallt? Ljummet? Ska man va snygg eller slacker? ÅÅÅH vilket I-landsproblem jag har drabbats av idag. Det kanske är resfeber.



P&K


Russian Roulette!

Den otroligt begåvade sångerskan Rihanna är aktuell med en ny skiva i december. Här är första singelsläppet från skivan. En riktigt mäktig låt.



P&K


Glömde jag någon?

Haha, glömde nämna att jag självklart kommer saknar min pojkvän Rasmus när jag är borta. Tjatar bara om min ögonsten, Juttis så jag glömmer bort att jag har ju Rasse oxå, hehe. Sorry älskling!! Vi kommer inte ses på nästan 2 veckor nu iom att han är i Västerås i veckorna (gråter en skvätt).

Här är några bilder från i fredags när vi jobba på Dinos tillsammans.



Min Darling



Har man tråkigt får man fota sina pjucks



I min garderob



Smygfota bandet som spelade, DUST hette dom

P&K


Kommer sakna mitt lilla monster =(

Var tvungen att lämna min lilla Juttis i Lemland, hos Rasmus föräldrar idag, iom att jag åker imorrn och blir borta en vecka. Kommer verkligen att sakna henne så otroligt mycket.

Hon var sjukt rolig idag iaf. Ute i Lemland så har dom en stor bakgård där hundarna kan springa hur mycket dom vill. Det ösregnade så dom andra hundarna (med lite vett i huvet) höll sig inne medan Juttis kuta runt som en blådåre med nosen i marken och skällde som om livet hängde på det, haha det såg så sabla kul ut.

Före vi skulle åka så satt hon och vakta i säkert en timme vid dörren för att hon kände på sig att nått var på G och hon ville inte bli lämnad. Kändes inte alls skoj att lämna henne då. Man har blivit som en mamma sen man fick hund faktiskt.



En blöt jycke



Hund med Stig-Helmer frilla

P&K


Tjohooo, I'm in love with Jimmy Choo!

Igår släpptes ett superhypat sammarbete mellan Jimmy Choo och H&M. Som jag har väntat. Jag som bor på lilla kobben Åland och det går inte att sikta en H&M-butik så långt ögat kan nå får ju nöja mig med att klicka hem grejerna från internet och be till en högre makt att de ska passa.

När H&M gjorde ett sammarbete med Matthew Williamson före sommaren så låg jag och sov när kollektionen släpptes kl:00.00, så jag gick in på internet 7 på morgonen och tänkte klicka hem lite grejer, men då var alla de bästa sakerna slut. Såklart!!! =(

 Den här gången ville jag inte missa min chans så jag hade klockan ställd så att jag hängde på låset in cyberspace så att säga, så nu är jag stolt ägare av dessa underbara mockaskor, den lilla svarta, blingat skärp och glitterörhängen.



P&K

 


Bad day!

Ursäkta för den dåliga uppdateringen, var lite upptagen igår.
Har precis kikat på reprisen av idol. Eddie åkte ut, och  det var nog på tiden. Har aldrig riktigt fastnat för hans stil. Erik och Tove glänste som vanligt, mina favvisar, dom borde bli ihop. Men Calle körde den bästa låten enligt mig. Älskar verkligen "Bad Day" och det som är så bra med den är att den aldrig har blivit sönderkörd, så man kan fortfarande lyssna på den utan att spy. =)

 



P&K


Kroatien!

På tisdag morgon flyger jag till Kroatien. Jag ska vara med i en kocktävling med skolan. Det är en ganska stor tävling så det är därför jag varit lite stressad på sistone. Har var i skolan och tränat en hel del på matlagninge och arbetat fram en meny. Jag kommer att bli ihoplottad med 2 andra tävlande från andra länder och så ska vi på plats samsas om en meny vi vill laga. Hellst vill jag laga min förrätt och i andra hand min dessert. Varmrätten är jättegod men den ser lite trist ut, så den avstår jag hellst ifrån att laga. 

Förrätt:
Kalkonballotine med blandsallad och ostdressing



Varmrätt:
Stekt havsabborre med räkbakelse, fänkålssallad och tomat-saffransås



Dessert:
Chokladbakelse med hallonsorbé och honungsmandelflarn



Önska mig lycka till!!

P&K


Snööö!

Var ute med vovven för en stund sen, och vet ni vad. Det började SNÖA. Åh, det var så mysigt. Nu längtar jag ännu mer till julen, lite ledighet, och massa mys med familj och vänner. Om gud hör min bön om en vit jul (och då menar jag massor med snö, typ flera decimeter), då LOVAR jag att jag ska leka ute i snön som ett litet barn. Handen på hjärtat, jag ska verkligen det. Åka snowracer, göra snöänglar, busa med Juttis, och bäst av all, jag ska mula Rasmus så att han blir arg som fan, men det skulle inte göra nått så länge vi får en snöig jul. =)

P&K


Läggdax!

Usch vad trött jag är. Har varit på spanska med Jana, sen ut med Juttis en snabbis. Nu ligger jag i sängen som en avdankad gammal grogghagga, fast utan groggen då, halvdäckad iaf.
Blir ett avsnitt av den här serien



innan jag somnar. Eller kanske jag somnar mitt i, mig kvittar det. Är så trött i hjärnan och psyket just nu och vill bara stanna kvar i sängen forever and ever.
Får hoppas att det blir bättre när min lilla resa är över. Ska berätta om den, imorrn kanske. Åker på måndag.

P&GN


Äntligen!

Yes, nu är den äntligen här. Lady Gagas video till nya singeln Bad Romance. Som jag har längtat. Och jag måste säga att jag tycker den är helt sjukt bra, både låten och videon. Kanske till och med hennes bästa hittills, fast det kanske är för att man inte hunnit spela sönder den =)
Vad tycker ni?



P&K


NCIS: Los Angeles!

Yes, nu ska jag kika på premiären av NCIS: Los Angeles. Tyvärr går den samtidigt som House, man får ju nästan beslutsångest. Jag vet, duktigt I-lands problem, men men... jag MÅSTE se på NCIS. Min gamla idol LL Cool J är ju med. OCH Chris O'Donnel som jag oxå gilla när jag var tonåring. 
Nån annan som ska se?



P&K


"Dagens (bröllops?)låt"

Idag käner jag för en gammal klassiker. Ljuv musikinspiration av en otrolig sångerska, och en av mina favoritlåtar. Denna kommer definitivt spelas på mitt bröllop den dag jag gifter mig.



P&K


Jag har ett monster i mitt kök!

Den här synen mötte mig när jag kom hem från skolan.





Hmm, jag har minsann ett litet monster i mitt kök. Nja, jag får väl lite skylla mig själv när jag har glömt att gå ut med soporna, och jag vet ju vilket litet matvrak Hyndan är. Morr!!

Ok, fram med sopborsten!



Haha, runt, runt, runt sprang mitt lilla monster och jaga borsten. Det är totalt omöjligt att vara arg på henne en längre tid. Hon är verkligen så jävla rolig.

P&K


Can You Hear Me??

"Dagens låt" måste ju få vara lite fotbollsinspirerad efter denna fotbollskväll.
Zlatan tog hem guldbollen (va konstigt, det hade vi ju aldrig kunnat gissa). Och nått som jag tycker var riktigt skoj var att AIKs Martin Mutumba verkligen har myntat utrycket "Guld 2LAX9. Haha.

Jag är inget fan av Enrique, men den här låten är faktiskt jäkligt bra. Det var den officiella Uefa låten 2008.


  .



P&K


Fotbollsgalan!

Nu har fotbollsgalan dragit igång på tv4. Alla fotbollsintresserade MÅSTE titta.

Tränarpriser Foto: Anders Wiklund / SCANPIX

Den stora frågan är såklart om Zlatan drar hem en storslam? Det tror jag faktiskt han gör, han vann just pris för bästa forward. Det första pristet som delades ut.



Rösta på årets mål här


Självklart kommer ju AIK att hyllas på galan oxå.

P&K


Christmas joy warms the heart!

Gick och tänkte på julen när jag var ute med Juttis för en stund sen. Kom på att jag längtar jävligt mycket tills det blir jul.
Tänk er att gå ute i kylan med vovven, pulsa fram i snön, under en stjärnklar himmel, med en tjock halsduk virad runt halsen och med härlig julmusik i I-poden.
Man kommer in i värmen, det är en massa ljus tända överallt (och en brasa om man har turen att ha en sån). Häller upp en rykande varm glögg med massor av mandlar och russin, skalar en mandarin, sätter sig under en pläd, och ser på uppesittarkväll medan man väntar på tolvslaget.
Paketen är inslagna, det doftar julskinska i huset, och stämningen är på topp.
Alla är glada och bryr sig om varandra en aning mer än under övriga året.
 
Ååååh, vad jag längtar! Gör ni det oxå?

Jag är en sån där som alltid älskat julen, och börjat väldigt tidigt med att lyssna på julmusik och fundera ut hur jag ska pynta. När jag var liten brukade jag börja skriva önskelistor till tomten i typ september, haha.

Längtar så mycket att jag nästan vill spela en jullåt som "dagens låt" men NÄ, då lär ni ju tycka att jag är helt bäng i bollen. Får vänta några veckor med det. Det får bli något annat tills vidare.

P&K


Daddy Cool

"Dagens låt" får jag tillägna pappa, dagen till ära.



P&GN


Dubblish!!

Vi gjorde det!!!

Mitt älskade AIK lyckades med konststycket att vinna både sm-guld och finalen i svenska cupen. Helt otroligt!!
Det bästa av allt är ju att vi lyckades spöa Göteborg en gång till trots festandet efter sm-guldet och IFKs revanschlust. In your face Glen!






Vi bevisade en gång för alla att vi är bäst i Sverige. Om nån någonsin tvivla lixom =)

P&K


Sneak-peak!!

Hon är en av dom största och coolaste artisterna just nu. Hennes klädstil är inte av denna värld. Allt hon rör vid blir till guld. Vilket jag är säker på att hennes senaste låt oxå blir.
Så här bjuder jag på en sneak-peak på senaste videon, som jag tycker är grym.
Självklar är det Lady Gaga jag pratar om.



P&K


Farsdag!

Pratade just med pappa en snabbis i luren. Man får ju inte glömma bort farsgubben denna speciella dag. Han satt och läste medan han väntade på att syrran min skulle komma dit.

Puss pappa på Farsdag!


Pappa & jag

P&K


Klyftig=stora rattar!!

Hahaha! Sitter och kollar på reprisen av Cirkus Möller. Där har dom ett inslag där dom ställer en 3-alternativs fråga till 2 stureplansbrudar. 
Frågan lyder: Vad betyder det att vara klyftig?
a. Smart
b. stora bröst
c. fan av Carolina Klûft
Dom får faktiskt till slut fram rätt svar, men fan vad kul det var att lyssna på deras resonemang. 
"Alltså ingen har nånsin sagt till mig att jag är klyftig, så det kan ju typ inte ha med bröst att göra dårå. Kanske det är det där med smarthet iom att jag aldrig lixom har hört det. Är man plattad om man är dum då?? Ööööh!!! Vi svarar: a. smart."
Alltså finns det brudar som är så IQ-befriade, eller gör dom sig dumma med flit?? 
Shit the same, jag kan iaf kalla mig klyftig, jag menar jag bara äääälskar Carolina Klûft. =)
P&K

Pa pa pa pokerface, pa pa pokerface

Det gick helt ok med pokern igår. Jag slutade på plus iaf. Men den stora vinnaren var Mike som låg på plus 90€ när vi slutade.

Nu ska jag just dra till skolan, är verkligen inte motiverad idag, skulle lätt kunna ligga kvar i sängen.



Jag bara älskar Cartman, han är nog den skönaste karaktären som någonsin skapats.

P&K


Bluffin' with my muffin'

Ikväll är det dax för lite pokerspel med grabbarna. Ska bluffa skiten ur dom, haha. Jag är ju ensam tjej här.
Wish me luck!!!

P&K


KoRn!

Varje morgon när jag vaknar så tänker jag: "Satan, vad trött jag är!! Ikväll ska jag ta mig F*N komma i säng före klockan elva." Men nej, inte ikväll heller. Det är som att man har en inbyggd spärr som vägrar låta en hoppa under täcket före midnatt. Helt sjukt!

Idag var det KoRn som snurra runt i I-poden (hur dom nu skulle kunna snurra runt där vet jag inte) när jag var ute med vovsingen. Så jag bjuder på en av i mitt tycke deras bästa låtar, som jag tyvärr inte har i I-poden, så jag blev jäkligt sugen på att höra den.



P&K


H&M

Slappar lite i soffan med en en kopp te och en mandarin. Va förbi posten på vägen hem från skolan. Hade fått ett paket från H&M. Alltid lika kul med lite nya fräscha kläder. Kanske visar sen om jag orkar, jag är ju inte direkt känd för att vara den bästa eller flitigaste fotografen. Kanske måste skärpa mig på den punkten om nån ska orka läsa min blogg. Ju fler bilder desto bättre, eller hur?

P&K


God Natt!

Kom just hem från Dinos, har jobbat istället för Lisa ikväll. Nu måste jag sova, det jävliga är ju att man är så uppe i varv när man har varit och jobbat så jag lär väl ändå inte soma förns om en timme, suck.
Jag kan ju räkna får kanske... 1... 2... 3... 4... 5... öh, det här blir slött jäkligt snabbt.



P&GN (puss & god natt)


Hey där!

Dagens musikinspiration.



Hey där!
Men ska du gå, säg nej vadå.
Ska vi ta sällskap?
Här ta min hand gå med varann, jag menar allvar.
***
MEN SKA DET VA SÅ SVÅRT ATT FÅ NÅN NULLNING HÄR INATT???
=) Hihi=)

P&K


Life On Mars!

"Dagens Låt" får bli min favorit låt av Bowie. Jag vet, han ser ut som en påse skit, men jävlar vad bra den här låten är. Jag får rysningar när jag lyssnar på den.



P&K


Chickflick!

Ska just upp till Jennifer och kika på film med henne, Amelie och Juttis.
Det blir denna:



P&K


Lyckorus!

Kan fortfarande inte fatta att AIK är svenska mästare i fotboll. Idag har man gått runt som i en liten bubbla fylld av ett lyckorus. Tänk att fotboll kan skapa så mycket känslor hos en. Shit, vad jag hade velat vara i STHLM inatt och firat med alla andra AIK-fans och spelarna såklart. Jag, Linus och Nicklas lovade varandra att försöka åka på fler matcher nästa säsong. Vi måste!



Tänk själv, vilken stämning det måste ha varit där på Kungsgatan.

P&K


3!

Däckar snart!! Är supertrött. Blev ett par öl ikväll, efter AIK:s guld, men de e nog inte bara därför jag är trött, har ju varit en lång helg med mycket arbete oxå, men det var ett riktigt bra slut på helgen iaf.

Säger godnatt med senaste från Britney:

 



P&K

SM-GULD, SM-GULD, SM-GULD!!!!!!!!!

Just nu är man ju grymt stolt för att vara AIK-are. Vi har väntat på den här stunden sen 1998, och nu äntligen är den här. Vi är allsvenska mästare i fotboll!!! Fy fan va skönt det är, det är en otrolig känsla. OK, det skulle varit bra så mycket härligare att varit på matchen eller på en pub i Sthlm för den delen, men nu får man väl skylla sig lite själv när man har bosatt sig här på Åland. Men lik förbannat så har vi tagit SM-guld i fotboll.

Det sket sig med Nicklas Pay-perview, det gick inte att se matchen hemma hos honom, han fick in alla matcher förutom just denna,  så vi drog ner till adlon sportsbar fort som fan för att se matchen. Men vilken känsla det var att se AIK ta SM-guld. Det var Nicklas, jag och Linus och ett gänd andra ålänningar som hejade fram AIK till guldet. Helt otrolilgt!! Det går inte att beskriva.

ÄLSKA AIK!!!

P&K


Nu gäller det!!

Är på väg hem till Nicklas, där vi ska samlas och se den förbannat spännande matchen mellan Göteborg och AIK. Jag är så jävla nervös så det går inte att formulera sig riktigt nu. AAAH!!! Har laddat här hemma med lite AIK-trubaduren, och jag måste åka via select och köpa lite bärs.
Nej, nu måste jag dra.



P&K


Slappa i sängen!

Tjenixen!
Vaknade just till liv av att Rasmus ringde och väckte mig. Han är ute och jagar och jag som har haft två långa arbetsdagar 16-05 i fredags, och 14-05 igår, var nog inte aspigg på att bli väckt. Men det var nog lika bra, jag hoppade i duschen och nu ska jag ligga i sängen och dricka kaffe och se på:


Missade ju förstås fredagens avsnitt. Fan vad bra det är med repriser egentligen.

Just det, minns ni Idol-Leffe, han som hade skapat Batmobilen. Han var på Dinos igår och spelade med sitt band Fan Heller, ett hyllningsband till Van Halen. Alltid lika kul när det kommer "kändisar" dit, haha.

 

P&K


RSS 2.0