Gulle flyttar!

Idag flyttar mitt eget lilla gulle till Västerås. Det kommer både bli tyst och tomt i lägenheten när han har åkt. Eller ska man se det från den positiva sidan så blir det bara lugnt och skönt, haha. Men han tar ju med sig datorn, det är inte kul och min egen dator har ju varit paj ett bra tag nu, så det får bli en paus i bloggandet ett tag nu om jag inte kan blogga lite från skolan kanske.
Snart ska jag iväg och jobba på Dinos. Heltidarna där ska iväg på personalfest så vi är ett gäng inhoppare som ställer upp och jobbar när de andra får festa och ha kul. Aja, jag e int bitter!!

Puss & kram

Vill resa

Ligger på soffan och latar mig efter middagen, lagade gammal hederlig svensk husmanskost; bruna böner med fläsk, men det blev bacon för de e mycket godare än fläsk. Ska iväg till Umbra och jobba några timmar ikväll. Det var nått stort sällskap som skulle komma så de behövde min expertis hjälp, haha nä skoja bara.
Igår pratade jag och "Mitt Lilla Äckel" om att resa till Australien och Nya Zeeland i en månad när vi båda är klara i skolan. Ååååh, vad jag blev sugen, det var så länge sen jag var någonstans. Har lite reseabstinens. Ålskar verkligen att resa och se nya platser.
Bilderna är tagna från senaste resan som gick till Kina förra sommaren tillsammans med Rasmus och mami. Se så fint vi matchar varann med rosa och rött, haha.

Puss & KramSeg söndag

Så var denna vecka slut och första skolveckan är avklarad. Hade teorivecka så vi satt inlåsta i klassrummet lektion efter lektion och det värsta av allt är att enligt några nya helt fantastiska skolregler så får vi inte ha mat & dryck på lektionerna. Visst, en prasslig chipspåse kan jag förstå, för det stör. Men hallåååå, hur ska jag klara mig utan kaffet?? Jag kommer störa bra mycket mer med högljudda snarkningar när jag somnar på de helt underbart roliga kommunikationslektionerna. Haha, nä skämt åsido, det kommer nog bli ett riktigt bra sista år. 
Puss på er!!   

Paf OpenIkväll var vi och kika på paf open, en beach volleyboll-turnering som hålls här på åland. Bilderna är från 2007(måste ju fixa nytt minneskort till kameran så att jag kan ta nya bilder).
Sen blev det en öl på Dinos innan vi drog hem och slängde oss framför TVn och friidrotts-VM.

Jag


Man måste ju slänga upp bilder på sig själv när man har en blogg har jag ju förstått. Den här är dock från ca 2 år sen, men jag ser väl typ likadan ut idag kan jag tänka mig. Min kamera har legatt tryggt nedbäddad i en låda sen förra sommaren, men nu när man har en sån här flashig blogg så får man ta och börja leka japan tror jag. Min pojkvän är duktig på det, han kanske kan lära mig hur man gör, haha.

Skolstart

Jaha, då börjar skolan idag då. Känns lite weird men skönt på samma gång. Komma tillbaka till vardagen och få lite rutin på tillvaron igen. Är ju bara ett år kvar nu, puh. Kommer att gå hur snabbt som hellst.
Blir kanske en fika med Jana och Nevin efter det, kuuul.

Insain Bolt

Vet inte riktigt hur sånt här funkar ännu. När man vill lägga in klipp och sånt. Men jag måste ändå försöka få in ett inlägg om Usain Bolt. Vilken idrottsman, helt sjukt. Satt precis som klistrad framför TVn och såg denna galet talangfulla, charmiga jamaican ta VM-guld och slå världsrekordet med 11 hundradelar, 9.58. Säger bara en sak: Gooo Jamaica, love it!!!!P&K


Ny blogg

Här kommer mitt första blogginlägg någonsin. Har ju funderat på det här med att starta en blogg ett tag nu. Verkar ju som att alla gör det så då kan väl jag också, eller? Plus att jag har ju lovat min goda vän Hanna. Jag har läst lite olika bloggar (man måste ju göra research, haha) så att jag vet hur det ser ut i den beryktade bloggvärlden. Det verkar ju riktigt kul att vara en s.k. bloggerska, de lever sina spännande liv med snygga kläder och glamourösa fester. En sån vill jag också bli tänker ju jag såklart. Så, här är nu min blogg, Cronckan, the one and only =)
Kommer festinbjudningarna på posten eller mailen? Någon som vet?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0