IQ fiskmås!

Jag måste erkänna att jag är ganska clueless när det gäller datorer och sånt, det är därför det kanske inte har blivit så mycket uppdateringar. Jag håller lixom på och lär mig om hur det funkar med bloggandet och lägga in bilder och klipp och skit. Det är ju faktiskt svårare än man tror, så all cred till alla duktiga bloggare som uppdaterar typ hundra gånger om dagen och faktiskt orkar hålla på med allt. Det är riktigt tidskrävande faktiskt. Så nu ska jag försöka lägga in ett youtube-klipp bara för att se om det funkar. Tar en låt som jag bara älskar just nu!

 

P&K


Spanska!

Tjohoo!

Idag har söta mamma åkt hem till Täby igen. Det var kul att ha henne här ett par dagar. Tack för städningen mamma, =). 

Jag måste komma igång med träningen nu igen efter ett LÅNGT sommaruppehåll. Jag började med bodycombat i måndags tillsammans med Anneli, Jana och Linda och det kan jag säga att det kändes jäkligt skönt att köra ett hårt träningspass igen, det var på tok för länge sen. Svetten rann och jag såg nog ut som en brandbil när vi var klara. Och idag var det dax igen. Anneli skulle plocka upp mig vid 6, en kvart före det började men när hon inte hade kommit 5 över så ringde jag henne. Och hon hade somnat på soffan, den lilla jäkeln =) Men hon var förnånansvärt snabbt hemma hos mig ändå så vi blev väl bara 5 minuter sena kanske.

Efter träningen drog jag iväg på min första spanska lektion någonsin tillsammans med Jana. Det stämmer, vi ska läsa spanska på medis i två terminer. Det var svårt men det kan nog bli skoj ändå. Jag lärde mig iaf säga: 
-Hola, me llamo Carolyn. Y mi amiga se llama Jana.
Haha, det ska bli spännande att se hur bra det här kommer att gå.   

 Anneli & jag

 Jag & Jana

Nu, sängen. Puss & kram.


Juttis!

Hej igen!

Kom på att jag har ju inte lagt upp någon bild på min lilla taxvalp, Juttis. Hon är världens sötaste vovve, förutom när hon tuggar sönder mina skor såklart, haha, den lilla jäkeln. Här kommer en bild iaf.Söt va?


Mission: update!!

Hallå hallå!

Nu är datorn lagad, minneskort är köpt till kameran, så nu är har jag inga ursäkter. Mission: update börjar idag. Ska försöka uppdatera minst en gång om dagen. Ska bli intressant att se hur länge det håller, haha. Mamma började faktiskt att undra varför det inte hände nått med bloggen, jag som skulle blogga JÄTTE MYCKET.

På tal om mamma, så kommer hon hit alldeles snart, om ca en timme. Hon ska vara här ända till torsdag, ska bli jätte skoj.
Nä, nu ljög jag. Hon kom just innanför dörren, haha, vilken koll man har på när båten kommer in.Hörs snart, puss & kram!!


RSS 2.0