Snart sprutar det ut knäck genom öronen på mig!

Är på jobbet. Har precis slutat för dagen. Ska just ner till mitt lilla hotellrum, ska bara blogga lite först. Bor här ute på havsvidden fram till söndag, när jag går på ledigt igen.
Nu lider det mot jul och då ska det lagas julbord. Har lagat knäck till förbannelse idag, vilket jäkla terapiarbete. Kolasmeten gick åt helvete så det får jag göra ny imorrn, hehe. Man är inte direkt taggad att julpyssla hemma sen när man är ledig, när man har stått här i 7 dygn, 12 timmar om dagen och julpysslat som en annan tomtenisse.

Puss & kraam!

<3 Cronx!


Hemåt!

Halloo!
Ska just dra iväg och handla lite krubb på willys, man får ju typ dubbelt så mycket här som hemma på Åland, så det är lika bra att passa på. Tänkte bjuda familjen Donner på middag imorrn. Hemma hos dom då, blir lite tajt om vi ska trängas i min lilla etta. Då skulle vi nog få sitta i knä på varann. =)
Sen far jag efter Rasmus till skolan och sen blir det Ålands hav, tjohoo. Hemåt!! Hörs lite senare.
Det är kallt ute så det blir dubbla jackor, mössa och vantar.
Peace out!
***Cronx***

I'm aliiiiive!

Tjabba tjena hallå!
Jag är tillbaka efter historiens längsta bloggpaus. Tänk, jag har inte bloggat sen augusti, helt sjukt. Typ varje dag tänker man att man borde blogga men så är man upptagen med annat och så kommer man bara på fler och fler ursäkter till att inte blogga, och ju längre pausen blir desto svårare och svårare blir det att komma igång igen.
Men nu jävlar ska jag ta mig i den så kallade kragen och försöka blogga med jämna mellanrum igen.
Vad har hänt sen sist då? Jo, jag har bland annat börjat på ett nytt jobb. I kallskänken på havsvidden. Det är ett konferenshotell i Geta, Åland. Det är kul, mycket att göra och jag lär mig en hel massa nya grejjer. Det är mycket bakning och sånt så jag har blivit inspirerad att söka till en konditorlinje för att lära mig ännu mer.
Jag jobbar vecka-vecka, vilket innebär att jag är på jobb en vecka i sträck med långa dagar 12-15 timmar/dag. Men sen är jag ledig en vecka i sträck också, så när jag är ledig är jag oftast i Västerås hos Rasmus. Han pluggar ju här. Och det är här jag sitter nu alltså, i lägenheten i Västerås. Rasmus är i skolan och jag ska väl åka iväg och inhandla lite käk så att det blir middag idag också.
<3 Cronx <3

RSS 2.0