Graduation (Friends Forever)!

Tjing tjong longkalsong!
I fredags tog jag examen från Ålands hotel- och restaurangskola med inriktning kock. Ska berätta mer om avslutningen i ett annat inlägg och lägga in lite bilder. Nu tänkte jag lägga in dagens låt och tillägna den alla mina underbara skolkompisar. Hoppas verkligen att vi håller kontakten!
P&K

Myslördag!

Hade en riktigt trevlig lördag igår kväll hemma hos familjen Donner. Grannarna Mats och Malin var också där. Vi åt en riktigt god middag som Annika hade lagat. Italiensk antipasto till förrätt och en supergod fisksoppa till varmrätt. Drack ett riktigt gott italienskt rött vin till det.
Sen spelade vi ett sällskapsspel och drack öl och vin till klockan 3 på natten. Cranium heter spelet och det är faktiskt riktigt skoj, kan verkligen rekomendera det om ni gillar sällskapsspel. Men gud så roligt vi hade, och lite fulla blev vi också.
Nu ska jag åka iväg till Dinos och jobba. Det är ju morsdag här i Finland så det kan nog bli lite att göra. Så grattis på morsdag mamma om du läser detta.

P&K

In The Ghetto!

Blev mitt i allt super sugen på att höra den här gamla godingen från "The king of rock'n'roll". In The Ghetto är helt klart en av hans bästa låtar. Den här versionen är en duett med hans darling Priscilla.

P&K


Jag längtar till....

...tredje delen i Twilight-serien kommer. Eclipse! Det är nog inte långt kvar, eller nja, det beror ju på hur man ser det. Men 30 juni smäller det. Tills vidare kan man ju se trailern tills ögonen blöder. Det kanske inte är den officiella trailern, men det är bättre än ingenting.P&K

Tack för hjälpen!

Tack för hjälpen med min avslutningsklänning. Nu vet jag lite vad jag ska gå på. Jag åker nämligen till Stockholm nästa helg över Kristi himmelsfärd. Då jäklar ska det shoppas. Det står mellan dom här klänningarna (eller nån liknande):Tänkte att man kunde styla med ett lite rockigare skärp i midjan, typ svart. Sen tänkte jag kanske ha svarta skor. Kan man ha det till vit klänning, eller måste det vara vitt? Jag hatar att vara helvit liksom. Vill gärna känna att det fortfarande är jag med lite rockstuk. Vad tycker ni om dom här skorna från din sko:

 

P&K

Airplanes!

Här kommer dagens låt. Den här låten har jag fastnat för riktigt ordentligt, lyssnar på den om och om igen på youtube. Längtar också tills det kommer en video till den här underbara låten. Tjejen som är med och sjunger är Hayley Williams från Paramore by the way, och Eminems röst känner ni väl igen?


P&K


RSS 2.0