Jag behöver er hjälp!

Tudiloo mina vänner!

Nu har det gått ett tag sen sist igen, och nu skulle jag vilja be er om en tjänst, hur fräck är inte jag licksom. Jag har väl inte överdrivet många läsare men ni som kikar in här ibland, tror ni att ni skulle kunna hjälpa mig med en grej?
Det är nämligen så att om mindre än en månad går jag ut hotel- och restaurangskolan, då är jag färdigutbildad kock, hipp hurra för mig. Och man vill ju alltid se så snygg ut som möjligt när man går upp och får sitt betyg. Så jag vill fråga er vad ni tycker jag bör ha för klänning på mig. Ska den vara vit? Ska den absolut inte vara vit? Ska den vara blommig? O.s.v. Jag tänkte lägga in några bildförslag här så har ni nått att tycka till om. PLEASE, hjälp mig för jag är clueless.

1.

2.


3.
4.  

5.
6.  


Personligen tycker jag att 5an är helt shysst, men vad tycker ni?

P&K

Decode!

Såg "New Moon" i förra veckan. Jag vet, herre gud, jag som är ett inbitet Twilight-fan borde väl ha sett den för typ grymt länge sen, men det har bara inte blivit av. Jag måste påpeka att det inte finns nån vettig biograf på den här kobben. Asbra film by the way. Men det jag vill komma till var att jag kom att tänka på gruppen Paramore som jag ännu inte har haft med som "Dagens låt" så jag kände att det är verkligen dags nu. Älskar låten dom gjorde till "Twilight". Grejen är att dom har så många grymma låtar som jag vill lägga in men vi får börja med den här.




P&K

Däckbytardag!

Jag tror idag är internationella däckbytardagen (eller nationella). Fick brumma ut till Lemland och få hjälp av Rasmus lillebror Joel som var shysst och satte på sommardäcken på min bil som jag har till låns av syrran medan hon är i Thailand. En hjälpande ängel för en tafatt kärring som jag med tummen mitt i handen. Säga vad man vill om karlar men de är bra att ha när det kommer till däckbytardagar.

P&K

Up In Here!

Kom att tänka på denna grymma låt från way back. Diggar den skarpt, så jäkla skön att förfesta till vilket hände ofta när man var typ 17-18 och den här låten var stor. Nån annan som minns den?



P&K

Jag borde bli instruktör!

Fy bubblan vad bra jag och Johanna är. Vi hade fått i uppgift av vår svenskalärare att hålla ett föredrag, men det skulle vara något kreativt, inte bara stå rakt upp och ner och babbla, typ: Elvis är en sångare. Han var jättekänd. Han föddes i USA. Nu är han död, o.s.v.
Så vi bestämde att vi skulle hålla i ett mini bodycombat-pass. Först berätta vi lite om vad bodycombat är och idén bakom och vilka kampsporter som den inspireras av. Sen visade vi grundslagen och sparkarna. Sen körde vi två låtar med dom (våra klasskompisar alltså), två av mina favoritlåtar, "Poison" av Groove Coverage och "The Black Pearl" från Pirates Of The Carribean. Jag har båda låtarna i kategorin: Soundtrack of my life, om det är nån som vill lyssna.
Herregud vad slut dom blev. Haha, det var riktigt kul faktiskt, inte ens hälften av klasskompisarna orkade hålla igång båda låtarna ut. Och på ett riktigt pass kör vi ju 10 låtar, det är lite skillnad. Det här var bara ca 7 minuter av ett 60 minuters-pass. Man kanske är lite vältränad ändå med andra ord.
Det var en tjej i klassen som tyckte att jag skulle passa som instruktör, haha, inte vet jag riktigt. Men tänk egentligen vilket drömjobb. Tänk att få träna och få betalt för det. Suck!!
Nä hörni, allt prat om träning ger mig abstinens. Vilken tur att jag ska till Avancia och boxas med Anneli då.



Jag & Johanna, 2 fitta brudar på skolans julfest.

P&K

Build Me Up Buttercup!

"Dagens Feel-Good Låt". Denna låt får mig på riktigt bra humör. Visst e den härlig?



P&K

Sista dan på påsken!

Då var det annandag påsk, och man kan säga att påsken är över för den här gången. Har haft en riktigt jäkla rolig långhelg faktiskt.
I onsdags så firade vi ju min Jana som fyllde år, inget stort, bara några bärs nere på Dinos.
På skärtorsdagen var vi ut till Lemland hos en av Rasmus bästa polare, Musse som fyllde 25 år. Så då var det ett riktigt jäkla fyllegalej, men kul som s*tan hade vi. Faktiskt länge sen som jag var på en så spontant rolig och galen fest.
Långfredagen så kom pappa hit. Men både jag och Rasmus var ju lite slitna så vi tog det mest lugnt och kika på "Talang 2010", och sen nån film som gick på TV, minns faktiskt inte vilken.
På påskafton var vi bjudna hem till Rasmus föräldrar på middag. Så vi åkte ut till Lemland ganska tidigt för jag skulle hjälpa till att fixa käk. Det blev en blandad charktallrik till förrätt. Till varmrätt åt vi älgfile med potatisgratäng och en vitlöksgräddsås smaksatt med rosmarin och timjan. Till dessert hade jag lagat en hallonmoussetårta. Allting blev riktigt smaskigt. Mätta och belåtna var vi iaf. Sen när vi kopplat några timmar så drog vi till Dinos på hemvägen så att säga. Det har varit "påskrock" där hela helgen så dom har haft en massa olika åländska rockband som spelat. På lördagen var det 4 olika band som skulle lira. Vi såg dom 2 första, The Taxmen och Rockacide. The Taxmen spelade The Beatles covers och Rockacide spelade sina egna hårda rocklåtar och båda banden var riktigt bra tycker jag. Sen när vi kom hem vid 2-tiden så käka vi salami-brieost-mackor, supergott. Rasmus gick och lade sig och jag och farsan tänkte spela lite poker på nätet. Det sluta med att vi satt uppe till kl 6 på morgonen och lira poker, haha, så kan det gå.
Igår var det påskdagen och då blev det en slappardag igen. Vi var alla sega. Blev att kika på film som gick på TV men jag somnade såklart till den, som jag nästan alltid gör till film.
Idag har pappa åkt hem, och jag ska snart ut till Lemland, vi ska käka middag där idag. Sen åker Rasmus hem till Sverige och jag blir kvar här. Ska nog träffa Johanna på lite fika ikväll. Sen blir det bara lugnt.
Sådär har min påsk iaf sett ut. Här kommer lite bilder:

Onsdag:

Jana & jag


Skärtorsdag:































Hahaha, så j*vla rolig fest. Den slutade med att Ryssen däcka i smörgåstårtan.


Påskafton:









P&K


All The Right Moves!

Ursäkta för dålig uppdatering i påsk. Har haft pappa här på besök och det har blivit en del festande. Kommer med ett lite längre inlägg lite senare och uppdaterar er.
Här e "Dagens Låt".



P&K

RSS 2.0