Jobb!

Nu måste jag springa iväg på jobb. Ska vara på Nautical i köket fram till halv tio, sen springer jag iväg till Dinos och jobbar lite bar. Hoppas man får se en massa läskiga utklädda personer där. Det är ju scary HALLOWEEN ikväll. Så det blir en ganska lång kväll för mig. Hörs imorrn.

P&K


I Can Transform Ya!

Senaste från Chris Brown är ju bara sjuuukt bra. Jag älskar hans musik. Jaja, jag vet, han är kvinnomisshandlare men det betyder ju inte att han inte kan göra bra musik. + att jag tror att alla människor kan förändras.
Enjoy!



P&K


Frukost

Det blev american pancakes till frukost, det är så sjukt gott. Påminner mig om min barndom, då min amerikanske far alltid lagade pancakes på lördag eller söndagmorgon. Det var den godaste frukost jag visste. En bra start på dagen helt enkelt. =) Jag vet, jag är ett riktigt pankaksmonster.




Snart kommer Liz över. Hon ska kika på nå kimono-klänningar som jag köpte i Kina förra sommaren. Det är ju halloween ikväll och hon ska klä ut sig till Geisha.

P&K


Sovmorgon!

Har haft sovmorgon idag, har ju ingen skola, så det var superskönt att få sova ut. Ligger fortfarande i sängen och slökollar på detta program:



Det är ju ganska fånigt men va fan. Ska just stiga upp och gå ut med Juttis, sen blir det frukost. Jag funderar på amerikanska pannkakor, mums. Får se när jag kommer in.

P&K


Fever For The Flava

Filmen är slut. Filmen var bra. Första filmen var bättre. Punkt slut.

Kom att tänka på en så jävla skön låt som jag har lyssnat massor på. Den är med på PS spel "Need For Speed", och den påminner mig så mycket om första sommaren som jag jobbade på Åland. Vi bodde i ett litet kollektiv, 3 tjejer och 2 killar och vi jobbade alla på Dinos och vi hade TV och Play Station i vårt lilla kyffe med madrasser på golvet men vi hade inga TV-kanaler, så det enda vi gjorde dagarna långa när vi inte jobba eller satt på uteserveringen och drack öl, så spelade vi Need For Speed. HELA TIDEN!! Det var grymt kul, och då lärde jag mig älska den här shyssta låten!!



Visst e den skön?

P&K


Filmmys!

Nu har jag och Rasmus just varit och hyrt film, så det blir lite filmmys i soffan ikväll, bara jag, Rasmus och Juttis och kanske en öl oxå =)



Denna film ska vi se, det är den senaste Fast & Furious, med alla originalskådisar som Paul Walker och Vin Diesel och självklart Michelle Rodriguez som jag tycker är ascool. Jag älskade Tokyo drift, men det blir en annan sak när dom byter ut skådisarna, eller hur?

P&K


Träna, träna, träna!

Ligger på soffan efter en lååång teoridag i skolan. Blev sjukt slött att sitta och lyssna och lyssna på alla lärare som babbla på idag. Idag var jag faktiskt inte riktigt motiverad.
Igår tog jag en paus från gymet iom att jag hade spanska och sen mamma-champagne på kvällen och jag ville inte lämna vovven så länge ensam, men jag var iaf ut på långpromenad me henne, över en timme.
Men ikväll blir det boxercise med syrran, så sjukt kul. Ska ge henne en rak höger, haha.


Jag & Jennifer

Hörs lite senare

P&K


Gulle är hemma!

Ikväll kom älsklingen min hem från Västerås, så nu får man kramas lite igen =)
Kom just hem från mamma-champagnen. Vi hade supertrevligt och jag tror Katja började bli lite på lyset efter alla hennes rosa drinkar som hon drack, haha, det är som det ska va alltså.
Jag måste sova, men först en önskelåt från älsklingen:



P&K


Mamma Champagne

Idag är det lillördag om ni hade missat det =)
Ska som vanligt på spanska klockan åtta men sen blir det ett par bärs nere på Dinos. Här på Åland finns det något som heter Pappa-cognac, vilket innebär att när en karl har lyckats med bedriften att bli pappa, så lämnar han mamma och barn ensamma hemma för att gå ut och fira med sina grabbpolare och supa sig helt sten. Detta tycker ju vi brudar i gänget att är totalt orättvist. Är det nån som har gjort sig förtjänt av en fylla sååå är det väl mamman, eller? Så vi har uppfunnit Mamma-champagnen, haha. Ikväll ska vi alltså ut och fira min kära vän Katja, som blev mamma för ca 2 månader sen. Tyvärr, har jag skola kl 8 imorrn bitti, så det blir inte så sent för mig, men ett par kan man ju alltid ta =P



P&K


Sängen!

Nä usch, nu måste jag sova, det är satan omöjligt att somna innan tolv-, ett-tiden. Måste försöka skärpa mig.

Lite god natt musik måste jag bjuda på. Såg just en underbar liten pojke på "America's Got Talent" som sjöng en låt av Michael Jackson. Pojken är autistisk, men gud vilket charmtroll. Jag börjar nästan gråta, jag blir så rörd.

 



Vad säger ni, visst låter han lite som en ny Michael?

Nu ska jag krypa under täcket.
 
P&K


Hells Kitchen!

Har just sett på Hells Kitchen, vilket avskräcker mig från att nånsin vilja tävla i matlagning, MEN där motsäger jag mig själv iom att jag faktiskt tävlade i våras i en skoltävling. Totalt sett kom laget tvåa, och jag var huvudansvarig för förrätten och den vann pris för bästa förrätt i tävlingen så det var ju superkul. Men det är totalt jävla nervpirrande och man känner sig sjukt pressad. Tävlandet har definitivt två sidor.
Om drygt en månad är det en till tävling på gång. Berättar
mer lite senare, men jag är redan nervös, aaah!!



Hells Kitchen, nått för mig? Hmmm, man ska aldrig säga aldrig, haha!!

P&K


Det heter pannkakor, inte plättar!

Hungrig som en varg är jag. Har just varit ute på en långpromenad med min ögonsten och jobbat upp hungern och då blev jag sjukt sugen på pannkakor, så det ska jag grädda alldeles just, alltså sånna som man gör i stekpanna, inte i ugnen. Här på Åland kallar dom svenska pannkakor för plättar, fast dom e stora som stekpannor. Vet inte hur många gånger jag hamnat i pannkaks- plätt- ugnspannkaks- ålandspannkaks-disskussionen. Men en gång för alla: Det heter pannkakor, inte plättar!!



Hörs lite senare, när jag stillat min hunger.

P&K


I dont wanna say good bye to you, so I'll just say good night to you!

Oj vad sängen och täcket lockar nu, börjar bli lite trötter. Ska läsa igenom lite glosor före jag somnar, kom på att jag har ju 2 prov imorrn, franska och finska, men det är nog inte så svårt. Får jag hoppas iaf, hehe.

 Puss & God Natt


Klippt mig!

Tjenixen!
Kom just hem, men är på språng igen, ska bara snabbt slänga in ett inlägg (jag försöker ju verkligen skärpa mig här med uppdateringen). Har varit på stan och klippt mig hos Malin, sen gick jag till Dinos och käkade en BLT Chicken Sandwich, idag har jag inte haft lust att laga mat. Den var monstergod =P
Rasmus lillebror kom över med Juttis oxå, åååh vad jag har saknat henne.
Nu ska jag springa iväg till gymet, ska på bodycombat och SLÅSS!! Haha, luften alltså, kommer åka på råbäng.



Min älskling, så söt!!

Hörs sen, P&K


Iskaffe!

Kom just hem från skolan, har haft en superkort dag idag. Hade svenska mellan 8 och 9.40, sen slutade jag, så jäkla skönt faktiskt. Fick tillbaka ett svenskaprov som vi skrev i förra veckan. Fick högsta betyg, en 5:a så jag är supernöjd speciellt med tanke på att jag hade glömt svenskapapprena hemma över helgen så jag hade inte kunnat plugga nått. Sen var jag förbi Dinos på en snabb fika. 
Nu ska jag ta det lugnt en stund, kika på TV och njuta av en iskaffe.

P&K



AIK i mitt hjärta!

Hallå!
Har varit riktigt usel uppdatering här på bloggen. I KNOW! Men det blir så ibland, jag har inte riktigt varit på humör för att blogga. Har känt mig lite halvdeppig och trött, tror det är årstiden, mörkt och eländigt. Men ska försöka bättra mig.
Kom precis hem från Sthlm, har varit där hela helgen och hälsat på mamma och pappa. Gulle var oxå med, även om han plugga jävligt mycket (tenta i veckan) hela helgen så var det skönt att få kramas lite. Vi har mest tagit det lugnt, försökte göra lite shopping men inte ens det var jag sugen på.
Men nått som var riktigt grymt kul var att vi var på derby idag, Hammarby-AIK. Det var sjukt länge sen jag var på match. Jag var ju en sån där som hade säsongsbiljetter till Norra Stå när jag var yngre. Men det blir inte så många matcher när man är bosatt på Åland, tyvärr. Underbart nog så vann AIK matchen med 2-1, så det kunde inte bli mycket bättre än så. AIK leder serien med en poäng över IFK Göteborg, med bara 2 omgångar kvar, så det är sjukt spännande. Jag ÄLSKAR fotboll och AIK, ville bara säga det.
P&K  


MJ

Vill bara säga förlåt för den usla uppdateringen på sistone, men har haft en del att göra. Mestadels laga mat och vara bakis, haha. Blir inget längre inlägg nu heller, måste gå och lägga mig, jag har ett viktigt prov imorrn. Nämligen korgprov i matlagning. Vill gärna vara utvilad då.
Istället för "Dagens låt" så kör vi en trailer idag. Min idol genom alla tider, tror till och med att jag nynnade hans låtar när jag föddes, haha. Lovar att det kommer att komma en hel del MJ-låtar som "Dagens låt" framöver också. Måste gå igenom allihopa, eller hur?

P&K


Onsdagspub!!

Tjohoo!
Kom hem från spanskan precis. Blir bara ett snabbt stop här hemma innan jag drar ut på lite onsdagspub med tjejerna. Ska försöka fota lite så jag kanske kan lägga upp nå roliga bilder imorrn.
Så nu lyssnar jag på lite musik som får mig att bli på G!!!
Bland annat denna, som jag tycker är störtskön, haha:

P&K


FY...

...på mig! Har varit riktigt dålig på att uppdatera nu. Här kommer en förklaring: När jag kom till skolan igår så fick jag veta att vi ska ha korgprov (yrkesprov) nästa vecka, och jag som var på praktik förra veckan hade ju inte fått höra ett enda ord om det, och menyn skulle vara inlämnad idag. Så jag skulle få ½ dag på mig att fundera ut en trerätters lunch som jag vill presentera som ett prov på min yrkesskicklighet. Men jag gick till min lärare och iom att jag inte hade fått veta nått förra veckan så gav han mig dispans till måndag (det var ju hans eget fel licksom). Seriös som jag är (jag tar faktiskt skolan på största allvar nu, vilket jag inte gjorde en gång i tiden) så åkte jag direkt och införskaffade en drös med råvaror och började experimentera med några idéer som jag hade, och jag tror det kommer blir riktigt bra faktiskt. Så hela gårdagen stod jag fastklistrad i köket och stökade. Ska träna en gång till på fredag då jag ska laga hela menyn för familjen Donner (killens familj). Berättar om menyn sen, jag kanske till och med kan lägga upp lite recept.
Har förresten 2 prov imorrn, som jag inte har pluggat till, engelska och finska. Haha, jag som just skröt om hur seriös jag är med skolan. Men jag är ganska skillad i språk så jag har ställt klockan 15 minuter tidigare så att jag hinner gå igenom papprena så då tror jag att det är lugnt. Det här fixar jag.
Jag får avsluta inlägget med en god natt låt, vi tar en lugn en, med ett av mina äldsta favoritband, tror jag har gillat Live i över 15 år. =)

P&K


My Heroes!

Då har denna helg kommit till sitt slut oxå. Usch, vad tiden går snabbt ibland. Älsklingen har åkt hem och jag sitter ensam i soffan igen. Eller jag är ju inte helt ensam, jag får ju inte glömma älskade Juttis, min ögonsten. Har försökt sysselsätta mig med att pröva en halloween-sminkning. Jag vet, det är typ 3 veckor kvar men jag hade inget bättre för mig, haha. Tyvärr ska jag jobba på Halloween, sitter i inträdet på Dinos, men det betyder ju inte att man inte kan dra till med en crazy sminkning, eller hur? Jag är ju trots allt på krogen iaf =)

Här kommer dagens musikinspiration, en totalt grym låt av Foo Fighters, enligt mig. MINA hjältar är alla i min familj. Lite klyschigt kanske men så är det. Min far för att han är så sjukt social, han är den som kan bli polare med grannen på tunnelbanan. Min mor för att hon har gått igenom så otroligt mycket och ändå är en av de starkaste personer jag vet. Min syster som vågar vara sig själv och alltid står för vad hon tycker. Min pojkvän som är riktigt målmedveten och jag tror verkligen att han kommer lyckas med allt han tar för sig. Och självklart för att de alltid älskar mig villkorslöst, och det tackar jag för. Jag älskar er också, trots att jag kanske inte säger det alla dagar.

De är riktiga hjältar!!!

 
Vad har ni för hjältar?

P&K


Come Clean!

Idag är sista dagen på min praktik på Nautical. Dom har varit jättesnälla med mig där och dom erbjöd mig faktiskt att komma och jobba extra i december när dom har mycket julbordsbokningar. Kul, jag tacka självklart ja. Alla jobberfarenheter är bra anser jag.
Älsklingen min kom hem igår med sista färjan. Tyvärr hinner vi inte umgås så mycket den här helgen, för han jobbar på ett bygge idag på dan och kl 16 , typ när han slutar, då börjar jag på Nautical. Men men, vi får ju sova ihop i alla fall.
P&K


How I Met Your Mother!

Kom just ut ur duschen. Bara typ 4 timmar efter att jag kom hem från gymet, usch vad äääcklig jag är. MEN, till mitt försvar så fastnade jag typ i soffan. Bokstavligen!! Min lilla rumpa har blivit så tunn efter all träning så den gled ner i soffspringan och jag kunde inte komma loss =). Haha, ok jag skojar.
Nu sitter jag och tittar på "How I Met Your Mother", och jag bara älskar den serien. Kanske för att den påminner om "Vänner", som har och alltid kommer att vara min favorit serie EVER.
P&K


Hola!

Kom precis hem från spanskan och jag måste bara säga att jag tycker spanska är ett av dom finaste språken som finns om inte det allra finaste faktiskt. Har inte orkat blogga alls idag, jag är så j*vla trött just nu så jag låg bara på soffan och halvsov efter praktiken, orka inte ens laga mat så jag gick till Dinos och käka en Chicken BLT Sandwich före spanskan (supergott). Nu ska jag för en gångs skull försöka somna före kl 12, så att jag kanske är människa imorrn igen så att jag orkar träna och så ska jag ju träffa Milton på nån öl sen senare på kvällen.  
P&K


God Natt!

Har inte orkat blogga ikväll. Har varit på träning och är seg som kola. Så nu säger jag tack för mig och god natt. Det är en ny dag imorrn! Inatt somnar jag till denna klassiska ballad.
P&K



Nautical!

Idag var första dagen på min praktik som jag gör på restaurang Nautical. Jag var såklart lite nervös innan jag kom dit (det är jag alltid när jag ska på praktik, jag är så jävla töntig) men dom var ju supergulliga såklart. Jobbade med två killar i köket som hette Leffe och André. Jag kände nog igen båda två till utseendet (Dinos-stammisar, vad annars). Ska bara vara där t.o.m. lördag, känns lite kort stund för att vara på praktik, men, men, bättre än ingenting.
Snart ska jag dra iväg på boxercise och få svettas lite, eller ok, MASSOR =). Träningspolarna idag är Anneli, Jana och Linda, så vi hörs lite senare.
P&K


Writing On The Wall

Ska precis hopppa under täcket och kika lite på NCIS före jag somnar. Men jag får ju inte glömma att lägga ut en "dagens låt" och jag blir ju som vanligt så inspirerad av musiken när jag är och tränar så det får bli en bodycombat låt. Denna är dock inte med på det programmet som körs nu. Den var med på ett program som gick i våras och jag älskar den. Blir alltid lika taggad och träningssugen när jag hör den. Man vill typ bara fara ut och slåss och kicka ass, haha. God natt!!
P&K


Gymet!

Drar iväg till gymet med Jen och Lisa en stund. Har legat astrött och halvdäckad på soffan hela eftermiddagen men nu har jag lyssnat på lite shysst dancemusik så nu är jag faktiskt supertaggad för lite



BODYCOMBAT

P&K


Paj!

Tjohoo. Har just ätit. En seeen lunch eller en tidig middag kanske. Jag var riktigt sugen på broccoli/skink/ädelostpaj, så jag lagade en sån. Den blev riktigt god faktiskt. Nu är jag mätt och belåten. Slökollar lite på extreme home makeover nu med tårarna i ögonen. Fan vad bölig man är då.
P&K


Kvällspoker!

Nu börjar söndagen lida mot sitt slut. Jag har just varit ute med Juttis snuttis på sista kvällsturen och hon var duktigt motvillig mot att gå promenad. Haha, hon är ju värre än mig, bara för att det dugga lite och var blött ute så halvsprang hon runt kvarteret för att det skulle gå så snabbt som möjligt. Nu ligger hon och sussar sött.



Nu ska jag spela ett parti nätpoker before I call it a night. Sov sött!
P&K


Höstens höjdpunkt!

Nu är idolmaraton över för den här gången och jag ser redan fram emot fredagsfinalerna i höst. Som sagt, idol är nog höstens höjdpunkt. Som vanligt fick man lite musikinspiration så vi tar "Dagens Låt" nu tycker jag.
P&K


Söndag!

Sådär ja. Vaken, inte pigg, men det gör inget, ska ju ändå bara ligga på soffan och glo på idol i några timmar. Som tur är har jag lyckats undvika att ta reda på vilka som har gått vidare och vilka som var wildcards i fredags, så nu ska jag bara njuta. Hörs om ett par timmar.
P&K


Jag skrattar idag!

Tjohoo!
Gör mig iordning för nattens arbete, d.v.s. sätter på mig ett ansikte och plattar lite hår medan jag lyssnar på underbar svensk hip hop. Måste dela med mig såklart.


AAAAH!

Fasiken, kollade fel på texttv. Det var ju bara måndagensprogram som visades. Så jag får nöja mig med Madonna weekend på VH1 och datorn. Jag får helt enkelt stå ut till imorgon.
P&K

Idolmaraton!

Finns det något bättre än att ha jobbat till 4 på natten och vakna lite seg och dassig kl ett, slänga sig på soffan och upptäcka att tv4 visar hela veckans avsnitt i sträck. Jag som trodde det skulle visas på söndag, + att jag faktiskt missade ons, tors och fredagens avsnitt på tv. Så nu ska jag få lite liggsår av soffan.
Hörs senare.
P&K

Dagens låt!

Min älskling kom hem ikväll så dagens låt är till honom ;)



Nu ska jag dra iväg på jobb. Hörs imorrn.
P&K


Shopping!

Kom just hem från tattoo-shoppen, och det blev faktiskt lite shopping där, man måste ju passa på när det är 70-90%. rabatt, eller hur? Lägger upp lite bilder på mina nya coola kläder.
P&K















Frukost!

God morgon!

Nu är jag vaken, pigg, nyduschad, varit på promenad med vovven, och ätit en redig frukost. Är ledig från skolan idag så då passar jag på att äta en stor, lagad frukost. Skoldagar hinner jag bara med en STOR kaffe och en frukt, men idag blev det ägg, bacon, vita bönor, marmeladmacka, juice och självklart kaffe oxå. En riktig english breakfast. 
Idag ska jag iväg till tattoo-shoppen. De har mega rea på kläder, 70-90%. ALLT ska bort. Så ska se om jag kanske hittar nått som passar. Sen har Rasmus gjort en beställning på kepsar (hans addiction) så ska se om det finns några snygga kvar.
Nä, nu ska jag göra mig iordning.

P&K






All These Things That I've Done!

Fick en idé igår när jag lyckades få in ett youtube-klipp (visst e jag duktig?) på bloggen. Om jag nu lyckas uppdatera dagligen så kan jag ju ha ett dagens-nånting inlägg. Och jag älskar ju verkligen musik så varför inte ha ett återkommande dagens låt-inlägg. Istället för de ganska vanliga "dagens outfit" som jag har märkt att många har. Inge fel med det, jag älskar oxå kläder och shopping. Men ärligt talat så tror jag inte att nån är så intresserad av vad jag har på mig, haha. Min lilla favorit Tove, i idol, som för övrigt gick vidare till fredagens kvalfinal gjorde ju en toppentolkning av The Killers låt All These Things That I've Done, så här e min The Killers favorit. 



P&K


Boxats!

Tjena!

Kom just hem från boxercisen. Det var tungt som fan, har tränat 3 dagar på raken nu och har världens träningsverk i benen. När jag går så ser det ut som att jag har fått nått olämpligt upp i daimkrysset, =).

Nu måste jag skynda mig att laga lite pasta innan idol börjar, är vrålhungrig. Ikväll är nog mina favoriter Tove och Nicolle. Fast man hinner ju alltid ändra sig. 

Försöker hinna med ett till inlägg innan jag går och lägger mig. P&K

 

 

 

 


RSS 2.0