En rak höger, nån?

Kom just hem från boxningen. Utan att skoja så har jag säkert gått upp 2 kilo efter all julmat och gottis som man slängt i sig, men men det är ju bara jul en gång i året som sagt, så är det nån gång man får unna sig så är det väl nu? Ska faktiskt bli skönt att återgå till vardan och komma in i sina rutiner igen med träning och mat, så det blir någon ordning igen. Nu är det bara nyårsfirandet kvar, sen så får det vara nog med festande på ett tag.

 Svettig och jävlig ligger jag nu och latar mig i soffan och funderar på om jag borde gå och diska lite. Och röja upp lite i lägenheten rent allmänt efter julhelgen. Eller ska man spara det till imorrn? Måste fundera en stund till tror jag.... =)

 

P&K


Åländsk rockvideo!

Först och främst, sorry för uppdateringen.
Har haft annat för mig, tex varit och jobbat på Dinos och då hade vi Willycranes som spelade på juldagen och annandagen. Dom är ett av Ålands största band och dom kommer från Lemland, samma kommun som Rasmus så det säger ju en hel del. Haha, man är inte 100 % frisk om man kommer därifrån. =)
"Dagens låt" blir därmed en gammal hit från Willycranes. Ok, jag vet, man kan ju inte anklaga dom för att göra dom bästa musikvideorna, men dom gör jävligt skön musik.




P&K


Happy Holidays

Såg på "Ett päron till farsa" för några dagar sen, och låten "Holiday Road" är med genom hela filmen, så jag tänkte att den kunde bli dagens låt i och med att det är många som har Holiday just nu.

 

P&K


Mer film!

På julen så ser man ju ovanligt mycket film, och det är väl lite det julen handlar om. Man ska umgås, ta det lugnt och bara mysa. Och nu började ytterligare en härlig julfilm på 4an. Tomten är far till alla barn. Den ska jag kika på medan jag gör mig iordning för jobbet. Ska nämligen jobba natt på Dinos ikväll. Precis som jag gjorde igår.



P&K

Clueless

Ligger och kikar på Clueless, ni vet Brittany Murphys genombrottsfilm. Tycker den är så gullig och mysig.



Det är så otroligt tragiskt när unga människor går bort. Brittany Murphy, RIP!



P&K

God fortsättning!

Sådärja, nu har man överlevt ytterligare en jul. Vi hade en mycket trevlig jul i Lemland, hos pojkvännens föräldrar. Det blev massor med härlig julmat (som vanligt) och en och annan öl och även en whisky slank ner. Jag bjuder på lite bilder från julafton.


Vi var i julkyrkan på dan.


Tomten var på plats.


En trendriktig gran.


Mmm, christmas dinner.


Julmaaat, och öl och vin såklart.


Tugg, tugg, tugg, smaskens.


Ingen jul utan snö.

Hörs lite senare.

P&K


GOD JUL!

Vet inte riktigt om jag hinner blogga några fler gånger idag, det är ju trots allt julafton. Så jag tänkte passa på att önska alla en riktigt god jul. Själv är jag precis på väg till julkyrkan nu.



God Jul!


Äntligen

Får man äntligen slappna av nu. Är färdig med paketinslagningen, jag vet, det är i sista stund. Jag är alltid ute i sista minuten. Är ett mirakel att jag inte behöver gå i butiker imorrn och köpa det sista.
Men till slut, efter många om och men, maten är lagad, julgodiset är fixat, paketerna inslagna, ölen är öppnad, nu är jag redo att fira jul. Hoppas alla ni andra också är det.





Just det, måste städa upp i köket också. Damn!

P&K


Do They Know It's Christmas

Dagens låt får bli en av de bästa jullåtar som gjorts enligt mig. Den är tänkvärd, den handlar om givmildhet och att man ska tänka på dom som inte har det lika gott ställt som oss. Så skänk en tanke till de mindre lyckligt lottade eller ännu bättre, så skänk en slant om du har möjlighet. Låt dom också veta att det är JUL!

 



P&K


Puh...

Jessus vad vi har stökat i köket idag. Har lagat Janssons, kola, chokladtryfflar osv. Ska laga lite panacotta med glöggsmak sen oxå. Nu ska vi sätta oss och äta middag iaf. Jag, mamma, pappa och Rasmus.


Ett snömonster

P&K


Dan före dopparedan

Det är väl ingen som har missat att det är dan före dopparedan. Det är superstökigt i köket och allt ska hinnas med. Vi firar ju inte julen här hemma hos mig, utan vi åker ut till Lemland till Rasmus familj, men vi har ju ändå lovat att hjälpa till med lite käk så att dom slipper göra allt, och jag tycker ju bara det är kul. Men jag tror mamma blev lite besviken på mig igår när jag blev inringd på jobb och överlämna allt jobb på henne. =( Sorry mami! Pappa messa precis också och sa att han är på väg till båten nu, så snart är alla på plats, toppen.
Sen har jag två busar här hemma, inte nog med att Juttis springer omkring som ett yrväder, nu är hennes kusin, Indie här över julen också. Det är alltså Rasmus familjs hund. Rasmus mormor och morfar kommer över julen och han är allergisk, så vi får va hundvakt här.
Men dom är helt spritt språngande galna när dom är tillsammans!!!





Det är skitkul att bråka om mjukisdjuren, och man kan lixom inte ha varsitt.



Men dom kan också vara ganska lugna och söta.

Nä, nu måste jag gå och julstöka vidare. Hörs lite senare.

P&K


Julfest

I fredags hade vi julavslutning på skolan. Det var sjukt kul. Först kom tjejerna i klassen hem till mig, där vi tog ett glas eller två medan vi gjorde oss assnygga. =)  Sen hade vi trerätters middag på skolan med lite lekar och sånt där jox. Vissa var gladare i hatten än andra kan jag säga. Sen drog vi självklart ut på krogen, jag, Hanna och Johanna drog en sväng till Dinos först. Det börja rycka i Johannas dansben så hon drog ner till nattklubben på Arkipelag medan jag och Hanna stanna kvar och lyssna på mina kompisar i Paranoid Park före vi självklart också drog ner till Arken (där alla hamnar förr eller senare). Här kommer iaf lite bilder som utlovat.



































Tack alla mina kära klasskompisar för en toppenkul julfest!

P&K


All I Want For Xmas!

Kom just hem från Dinos. Ska lägga in lite bilder, men under tiden kan ni ju njuta av denna sköna jullåt, som har spelats på radio säkert 38 gånger bara idag. I know! Men, men, jag tycker den e riktigt bra, och man blir på sjukt bra humör av den. Och så blir man lite kääär! =)




P&K


Julstök

Tjingeling!
Idag är stora julstökdagen, känner mig nästan lite stressad faktiskt. Skulle egentligen varit ledig dagarna innan jul, men Kim blev sjuk på Dinos så dom ringde och kolla om jag kunde hoppa in. Snäll och fattig som man är så ställer man ju upp, trots att det blir lite stressigt att hinna med allt. Så idag på förmiddagen har jag och mamma lagt in sill, gjort senapssill, gravat lax, gjort hovmästarsås, köttbullssmet, tryffelsmet och chokladglöggbollar. Och nu ska jag bara byta om och sticka iväg till Dinosköket. Så jag hinner tyvärr inte lägga in några bilder. Har ju lite bilder från fredagens julfest. Coming soon!

P&K


Dagens låt

Lite julmusik får det bli så här 3 dagar innan dopparedan, och vi väntar ju alla på att en speciell person ska komma och förgylla vår jul.



Ja, tomten alltså. Fast för min del får gärna Alvin och gänget komma och hälsa på. =)

P&K


Tjenna!!!

Känns bra att förra inlägget var ett: "Sorry, jag har varit dålig på att uppdatdera"- inlägg, och sen uppdaterar jag inte på flera dagar, haha, men så kan det gå ibland. Det är ju tur att man inte är nån Blondinbella, då skulle väl folk tro att man hade kolat vippen. Men jag är i allra högsta grad alive and kickin'. Har varit iväg till Svedala på lite julklappsbestyr, och jag orkade faktiskt inte bry mig om bloggen när jag var hemma hos mamma. Men nu är jag tillbaka på ön, och ska försöka skärpa mig. =)
Fick med mig mamma till ön, hon blir här över julen. Även pappa kommer, men han kommer först på onsdag. Nu ska vi och syrran och Rasmus kura ihop oss i soffan och kika på en julfilm (hoppas vi får plats).



P&K


Sorry!!

Ursäkta den dåliga uppdateringen igår som var obefintlig, men jag hade verkligen ingen ork igår. Efter skolan var jag så trött att jag la mig på soffan och kolla på One Tree Hill, ett avsnitt, 2 avsnitt, 3 avsnitt. Jag höll på att somna flera gånger och jag somna nog till några sekunder här och där för jag upptäckte på teven att jag hade missat snuttar.
Det var med nöd och näppe som jag släpa iväg mig på Boxercise, och direkt när jag kom hem så slängde jag mig på soffan igen och knäppte på OTH. Orkade inte ens laga mat igår, var riktigt slarvig, gjorde en macka till middag. Men vad ska jag säga, ibland behöver man en riktig soffliggardag, eller hur?



P&K


Glömde nästan...

...att lägga in "dagens låt".
Det här är iaf en låt som jag älskar och tycker är jäkligt bra. Och vi råka lyssna på den idag i skolan när vi skala palsternacka och morötter, moahaha. Så The Fray får bli dagens musikinspiration. Jag vet, jag borde haft en lite mer tragisk eller romantisk anledning till att spela denna låt men aja, duger det att den är jävligt bra?



P&K


Ny träningskalender

I måndags var det startskottet för min nya träningskalender. Känns skönt att få ha skrivit upp sina mål för året som kommer. Hur jag ligger till nu, viktmässigt, måttmässigt osv. Samt hur jag ska uppnå mina mål. Jag hoppas inte jag har satt upp för höga mål för mig själv, men det tror jag inte, jag har ju trots allt 1 år på mig att uppnå dom.



Dessa mål är ju en kortfattad version. Jag har ju självklart skrivit ner vilka mått jag vill uppnå, och vilken vikt och vilken vilopuls jag vill ligga på osv.
Är det nån annan som har några mål för nästa år? Berätta gärna, eller kom med tips.

P&K


Får man avreagera sig? TACK!

Saker som stör mig just nu:

* Kom just hem från skolan, och klockan är snart halv 5. Va fan!!?!!
* Fick sms från gymet, och Bodycombaten är inställd idag. Ska jag sitta här på mitt feta arsle och bli tjock tycker dom?
* Min dator är helt jä*la retarded. Tangentbordet håller på att ge upp. Ibland måste man trycka 10 ggr på samma bokstav. Jag blir tooookig, slänger snart ut datorn genom fönstret.
*Har julstädat kök och kylar i 2 dagar i skolan och sen kommer städtanterna och klagar och skriker på att vi har slarvat. Bia*ches!
* Man kommer hem och inser att man borde julstäda hemma också. Brudarna i klassen kommer hit på fredag, och nästa vecka kommer mamma och pappa. ORKA!!

P&K (hmm)

P.S. Sorry mamma, för alla svordomar i detta inlägg. Love you!


God natt

Nä nu tuppar jag av snart. Varför är det så svårt att stänga av datorn? Men det är nog ett tydligt tecken på att det är dags när man börjar kisa av ljuset från datorn för att det sticker och gör ont i ögonen.

Fasiken, jag har ju inte ens tittat på One Tree Hill, det gör jag ju alltid innan jag somnar, aja får kolla ett avsnitt innan skolan imorrn. Är man beroende eller?



Jag och Juttis säger:

P&GN

P.S. Gammal bild, Juttis är större och jag har annan hårfärg, =)


Finaldax

Så här i slutet av året så är det mycket finaler här och var. Ikväll är det Hells Kitchen som stänger igen butiken för den här gången. Måste se!! Har faktiskt inte sett det på några veckor, vet inte ens vilka 2 som är i final. Ska bli riktigt intressant att se vilka det är. Gissar på Dave och han den där rakade killen, kommer inte ihåg vad han heter. Får se om jag får någon rätt. I'm a sucker for "Grande Finales".



P&K



Update: Jag hade rätt. Det är Dave och Kevin (den rakade killen) som är i final. Och jag håller på Dave om ni undrar.


Träningsmål

Kom just hem från boxercisen. Sitter och mumsar i mig mitt träningsmål, som jag är väl värd efter att ha boxats mot Amelie. Sablar, den tjejen slår hårt. Jag känner nog av i mina axlar som vi träna ganska bra idag. Och vi gjorde en jäkla massa grodhopp, och det hände nått knasigt i min vad, kändes typ som att en sena satte knut på sig själv där inne. Skumt, det var inte kul. But, you know your aliiive!



Mitt träningsmål består av:

120 g snabba kolhydrater i form av färsk mango.
100 g magert protein i form av kalkon och keso.

Har ni tänkt på hur gott det är med färsk mango, det är ju sjukt gott. Jag har återupptäckt det sen jag började mitt nya liv. I'm in love. Det är liiite dyrare än vanlig frukt, men smakar det så kostar det, och det kan jag leva med. + att en mango räcker till typ 3 träningsmål, dom e ganska bigga. Hörs lite senare...

P&K


Alla Vill Till Himmelen!??!

Nä, idag får det bli lite gammal hederlig skånsk hiphop från allas våran Timbuktu. Ni minns väl denna? Så jäkla grym.



P&K


Baksmällan

Hahaha, tror jag dör. Var precis hemma hos syrran och såg på film. Sjukt kul, och killar tycker nog den är ännu roligare. Den handlar om en svensexa i Las Vegas som går överstyr, för att utrycka det milt. Men det är en sak jag inte fattar. Var fan kom hönan ifrån?



P&K

P.S. Sjukt söt bebbe!


Musik inspiration

"Dagens Låt"



P&K


Tredje ljuset brinner

Hoppas alla har haft en underbar tredje advent. Jag har haft en lugn och skön söndag med mys i soffan med min ögonsten. Juttis alltså =) När jag var ute med henne på sista kvällsturen så såg jag att det hade snöat, och jag blev sååå lycklig. Det var inga mängder och det är fortfarande inte kallt nog, men det är iaf en början. Hoppet om en vit jul lever kvar.



P&K


Samsung Galaxy

När jag var i Kroatien så gick min mobil sönder. Det var nån (läs: jag) som lyckades spilla diskvatten i min väska så min älskade mobil blev vattenskadad, och den har tyvärr inte återhämtat sig. Så jag är på jakt efter en ny mobil nu. Det kan ju i och för sig vara på tiden, har ju haft min gamla i över 3 år, men jag är inte så prylbögig av mig, utan funkar det så är det onödigt att spendera pengar på nya prylar bara för att det är en "sååå mycket fränare model". Men nu e mobilen sönder och jag har inget val. Tur i oturen är att en av Rasmus kusiner kan möjligtvis fixa helt shysst rabatt på mobiler, bra för mig som är fattig student. Jag har ögonen på en Samsung Galaxy, nån som vet om det är nått att hänga i julgranen? Vad tror ni?



P&K


Jingle bells, jingle bells, jingle all the way

Idag är det tredje andvent och även Lucia, så det måste ju bli en jullåt som "Dagens Låt" idag, och lite upptempo känner jag för idag. 


P&K

För en gångs skull vinner rätt person!

Jaha, vann rätt person idol?
Det tycker jag, men det visste ni väl redan. Jag tycker dock att Calle var snäppet vassare igår, Erik verkade lite mer nervös, men överlag har Erik varit bättre genom hela säsongen.



P&K


Bittersweet

Ikväll är det Idol-final, vilket som vanligt känns lite bitterljuvt. Man älskar det, men det är trist att det är över för den här gången, det är ju alltid lika kul att följa idolerna. Älska dom, hata dom, gråta med dom, skratta med dom, och bara lyssna till dom. Nu låter det som att jag är värsta freaky stalkern, haha, men det är jag nog inte. Jag är bara en vanlig svensson-looser som inte har nått bättre för mig på fredagkvällar (eller oftast på söndageftermiddagar när reprisen går. Aja, vem tror ni vinner, Erik eller Calle? Jag tycke båda är bra men jag har ju nog gillat Erik enda sen han sökte för 2 år sedan, så min röst faller nog på honom.
Om en timme så smäller det.



P&K  


Try It Again

Nu har det släppts ett nytt bodycombat-program som kommer köras de kommande 3 månaderna eller vad det blir. Jag har inte hunnit köra passet än, det blir på måndag. Men syrran min var igår och hon sa att det var grymt bra och kul, åååh, vad jag längtar till måndag.

Men så länge tycker jag att vi lyssnar på en låt som var med i programmet som kördes i våras.




P&K


Mitt "lilla äckel"

Ikväll kommer min älskling, aka mitt gulle, aka mitt "lilla äckel" hem. Saknar honom en hel massa. Han var ju inte hemma i helgen så vi har vart ifrån varann nästan 2 veckor, och det var länge sen vi var ifrån varann så länge. Tänk att han har 2½ år kvar i skolan, men men jag flyttar väl till Västerås efter sommaren när jag är färdig med mitt plugg så får vi bo ihop igen. Och mysa och gulla hela kvällarna långa (och driva varann till vansinne, hahaha)



P&K 


La Tortura

Jag hade ju sista spanska lektionen igår som sagt, så idag blir det lite spansk musik tycker jag, det är så vackert.



P&K


Feliz Navidad

Kom just hem från sista spanskalektionen före julen. Nu behöver jag inte habla espanol förns 13 januari. Ska bli jäkligt skönt med lite jullov faktiskt, är lite skoltrött just nu, inte bara på spanskan utan på vanliga skolan också. Vi har haft en jäkla massa prov också den här veckan, det är licksom sista teoriveckan innan jul så allt kommer på en gång, det är lite jobbigt. Har varit en hel del plugg och lite blogg denna vecka. Det påminner mig om att jag måste plugga lit näringslära nu.



En het spansktalande brud, Shakira, Shakira!

P&K


Winter Wonderland

Det har ju inte blivit något winter wonderland här ännu, men jag har inte slutat hoppas. Vi lyssnar på lite bra julmusik sålänge.

 



P&K


I Don't Want To Be

I och med att jag har hört detta ledmotiv typ 100 gånger sen i söndags när jag började kolla på "One Tree Hill" igen så kan jag ju lika gärna slänga upp den som "Dagens Låt". Ok, inte 100, men kanske 10 =) Jag gillar låten iaf. Det är Gavin DeGraw "I Don't Want To Be".



P&K


Dubbelpass

Yes, då kom man just hem från gymet, körde dubbelpass idag, först boxercise, sen ett push-pass på det. Känns jäkligt skönt nu efteråt, men jag är hungrig som ett djur, får fixa nått shysst kvällskäk, typ en morot, haha.



P&K

P.S. Såg att jag skrev hoked i förra inlägget, haha... vad betyder det? Jag menar ju hooked såklart.


I'm sooo hoked

Jag är ganska patetiskt, men nu är jag bara såå fast. Jag har börjat kolla på min absoluta favoritserie (förutom "Vänner") "One Tree Hill", season 1. För typ tredje, fjärde gången eller nått sånt. Och jag kan inte slita mig, fast jag vet ju precis vad som ska hända. Och jag sitter fortfarande och hoppas på att det ska bli Lucas och Peyton fast jag vet att det blir Lucas och Brooke (till en början). När jag är färdig med season 1, så måste jag ju se season 2, 3, 4 och 5 också. Sen blir det season 6 som precis kommit ut på DVD. Och den har jag inte sett (tjohoo, vad jag längtar). Så det är som en uppladdning att se om alla säsonger innan jag ser fortsättningen som jag inte sett ännu, förstår ni? Sverige har väl redan visat hela säsong 6 på TV redan, så jag är lite efter, men what the hell!! Som sagt, både efter och patetisk. Så om det blir dålig uppdatering så vet ni vad jag gör, jag både börjar dagen med "OTH" och slutar dagen med det. Sooo hoked (läs:pathetic), I know...



P&K


Pluggat

Denna kväll har jag mestadels ägnat åt att plugga, så det finns inte så mycket intressant att berätta, sorry. Men jag har faktiskt 2 prov och ett grupparbete till imorrn, som vi satt och knåpa på här hemma hos mig. 



Nu sängen och kika lite på TV innan jag släcker lampan.

P&GN


The Greatest Tove Of All

Jäklar vad sur jag blev när Tove åkte ut i fredagens idol. Hon var ju sååå mycket grymmare än Calle, ok han är också bra, absolut. Men Tove och Erik är ju i en klass för sig, dom borde gått till final. Det är min åsikt. Så dagens musikinspiration får Tove stå för, och jag är nog helt säker på att vi kommer att få höra mer om henne.



P&K


Bloggtorka!

Ursäkta den grymt dåliga uppdateringen i helgen, beror delvis på tidsbrist men också på att jag har inte haft nån riktig inspiration till att blogga, så lika bra att skita i det i så fall.

Så vad har hänt i helgen? I fredags var vi ute och firade Mario som har fyllt år, och vi hade riktigt jäkla skoj faktiskt.
På lördag  var jag på Dinos hela dan och jobba, eller "praktisera", jag var ju där å skolans vägnar så jag fick ju inte direkt pröjs, haha. Kändes skumt att praktisera där, iom att jag har jobbat där mer eller mindre i 6 år, men det var kul, jag, Linus, Denko och Mackan rockade köket.
Idag har jag varit på gymet och tränat bodycombat, sen var jag och syrran och hyrde filmer. Så hon, jag och Juttis har haft en riktig tjejkväll med chickflicks-maraton (och en tecknad). De här filmerna såg vi:



Jag tycker dom var bra allihop, men jag trodde "Anywhwere but home" skulle vara bättre. Aja, nu ska jag hoppa i sängen.

P&K


Ut!

Hinner tyvärr inte blogga, ska ut på stan en sväng och parta.



Puss på er!!


Mitt nya liv

Jag har bestämt mig. Jag tänker verkligen försöka satsa på ett lite hälsosammare liv. Träning, nyttig mat och lite alkohol. Dels för att man mår så jäkla mycket bättre och dels för att jag vill se bättre ut, tajtare, slankare och muskulösare kropp. Får man inte bättre hy av nyttig mat också har jag inbillat mig.

Min mamma gav mig en kostplan när hon var här som hennes kompis hade gjort till mig. Den går ut på att äta en redig frukost med mycket protein och fibrer och frukt. Jag har alltid varit dålig på att laga frukost men jag ska försöka. Sen är det många mål mat under dagen, speciellt för mig som tränar, 5-7 st, med mycket protein och grönsaker och inte fullt så mycket kolhydrater, och vill man ha kolhydrater så tar man fullkornsprodukter.

Idag har jag ätit havregrynsgröt med ett tärnat äpple och kanel, en knäckemacka med leverpastej och saltgurka och självklart en kopp kaffe, klarar mig inte utan det ännu. Egentligen hade jag velat äta ett ägg också och byta ut knäckebrödet mot ett rågbröd (reissu), men jag hade inget sånt hemma. Måste alltså handla tror jag. Sen kollade jag hur bra min frukost var här.
Gör det du också.



Nu måste jag hoppa in i duschen, ska snart åka till Dinos.

P&K




Don't Stop Me Now

Dagens musikinspiration!



Ni vet vilken reklam den är ifrån va? 
Unibet! Så jävla skönt när han hoppar från bilen ner i skön. Jag börjar alltid le när jag ser den.

P&K 


I nerverna!

Just nu är mina känslor: BLÄÄÄ! Kan man få mer i nerverna? Får på riktigt i psyke, usch!
Detta betyder alltså att jag är irriterad på åländska. Har suttit och pluggat tillsammans med Basti i typ 4 timmar nu, och inte kommit nån vart alls. Orkar inte gå in på mer detaljer, men nu ska jag kika på TV och varva ner och lugna sinnet lite. Puh! Hoppas ni har en bättre kväll än jag iaf.

P&K


Julpyntat!

Lite julmysigt blev det i köket. Men jag ska nog fortsätta pynta resten av lägenheten när jag har tid, typ på söndag kanske, då blir det julstädning och pyntning för hela slanten. Nu får jag inte komma med några undanflykter, jag har ju skrivit det i bloggen, haha. Nä, nu ska jag sova mig lite.



P&GN


Stör ej!

Julpyntning pågår!
Mamma är på besök, hon kom igår kväll, och då jäklar får man saker gjorda. Julgardinerna åker fram, ljusstakar och stjärnor och pynt och tjofaderittans moster. Bjude på lite julmusik medans vi stökar på.





Önskelåt från mamma. Hon ville ha den på svenska och jag ville ha den på engelska. Så det fick bli båda versionerna. Vad tycker ni är bäst?

P&K


But whyyyy??

Fasiken, klänningen som jag hade beställt från Jimmy Choo for H&M var för STOR, det är jag inte direkt van vid. Så jag måste byta den mot en XS. Men fatta vilken sjuk tur jag har, att det faktiskt fanns kvar i den storleken. Kollektionen gick ju lixom åt som smööör. Annars är jag iaf grymt nöjd med skorna, så himla fina.
Tyvärr fick jag inga fina bilder, men jag lägger upp dom ändå, bättre än ingenting.



Örhängen! De var större (och tyngre än jag trodde dom skulle va)



Nitskärp!



Mina nya favvoskor!

P&K

Living In America

I och med att vi inte fick sjunga den på Rockkaraoken i lördags, så bjuder jag på den nu istället (i originalversion, ni slipper lyssna på mig, haha) 
The Sounds - Living In America



P&K


Ett skepp kommer lastat...

...med ett paket! Äntligen.



Visar sen =)

P&K


RSS 2.0