Mitt nya liv

Jag har bestämt mig. Jag tänker verkligen försöka satsa på ett lite hälsosammare liv. Träning, nyttig mat och lite alkohol. Dels för att man mår så jäkla mycket bättre och dels för att jag vill se bättre ut, tajtare, slankare och muskulösare kropp. Får man inte bättre hy av nyttig mat också har jag inbillat mig.

Min mamma gav mig en kostplan när hon var här som hennes kompis hade gjort till mig. Den går ut på att äta en redig frukost med mycket protein och fibrer och frukt. Jag har alltid varit dålig på att laga frukost men jag ska försöka. Sen är det många mål mat under dagen, speciellt för mig som tränar, 5-7 st, med mycket protein och grönsaker och inte fullt så mycket kolhydrater, och vill man ha kolhydrater så tar man fullkornsprodukter.

Idag har jag ätit havregrynsgröt med ett tärnat äpple och kanel, en knäckemacka med leverpastej och saltgurka och självklart en kopp kaffe, klarar mig inte utan det ännu. Egentligen hade jag velat äta ett ägg också och byta ut knäckebrödet mot ett rågbröd (reissu), men jag hade inget sånt hemma. Måste alltså handla tror jag. Sen kollade jag hur bra min frukost var här.
Gör det du också.



Nu måste jag hoppa in i duschen, ska snart åka till Dinos.

P&K




Kommentarer
Postat av: anna

sv: ta den inte om du inte vill ligga sjuk en dag efteråt ;)

2009-12-04 @ 10:50:20
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Just nu lottar jag ut en header, gratis, på min blogg! Är du intresserad?



Kika då in på min blogg och läs mer :)

http://rebeckhaam.blogg.se/2009/december/utlottning-av-header.html#comment

2009-12-04 @ 18:16:48
URL: http://rebeckhaam.blogg.se/
Postat av: Malin

Fin blogg :)

2009-12-04 @ 22:56:54
URL: http://lillstrumpanmolle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0